theobabis Δημοσ. 21 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2004 και ομως, θα απογοητευτω ιδιαιτερως αν καποιοι δε το βρουν εδω :wink: :roll: Εχουν βρει πολυ ποιο δυσκολα 8)
konnak Δημοσ. 21 Ιουλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2004 Ε αυτό είναι αδικία! Όλη μέρα λείπω και έχετε παίξει 4 σελίδες, και τώρα που γύρισα και είπα και γω να παίξω, έχουμε κολλήσει...Και απ' ό,τι λέει ο theobabis παίζει να είναι και εύκολη, αλλά και μένα δεν είναι το φόρτε μου οι ταινίες με τον εσταυρωμένο...Αν και τελικά δεν πρέπει να χει στάνταρ θέμα τη ζωή του Χριστού...
agiosall~ Δημοσ. 21 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2004 Ας το παρει το ποταμι να συνεχισουμε εεεεεε????
theobabis Δημοσ. 21 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2004 ok ok, ας το παρει το ποταμι...αλλα εισαι σιγουρος οτι αφορα σταυρομενους? Θυμηθηκατε τη σκηνη?
agiosall~ Δημοσ. 21 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2004 Ελπιζω να μην πειραζει βαζω εγω μια... νομιζω οτι ειναι αρκετα ευκολη Υ.Γ τελικα ποιο ηταν
theobabis Δημοσ. 21 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2004 clockwork orange για οσους δεν την εχουν δει :wink:
konnak Δημοσ. 21 Ιουλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2004 clockwork orange για οσους δεν την εχουν δει I 'll be damned!!!Δίκιο έχεις, ωστόσο οι φώτος που έβαλες αρχικά ήταν πολυυυυυυυυυυ αποπροσανατολιστικές...Χωρίς να λέω ότι αυτό είναι κακό, αυτό είναι το νόημα...
agiosall~ Δημοσ. 21 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2004 Eιναι τοσο δυσκολη ή απλως δεν αχολειτε κανενας αυτη την στιγμη και να παω για υπνο... παντως αν ειναι δυσκολη μπορω να βοηθησω λιγο...
konnak Δημοσ. 21 Ιουλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2004 Βόηθα λίγο... Απλά δεν μου θυμίζει κάτι ιδιαίτερο, σε πολλές ταινίες με δικαστικό στοιχείο έχω δει πλάνα με το εν λόγω άγαλμα (τυφλή δικαιοσύνη), και δεν έχει νόημα να λέμε στην τύχη...
agiosall~ Δημοσ. 21 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2004 λοιπον θα ποσταρω αλλη μια φωτο και θα πω οτι ειναι σχετικα νεα του 2003 Υ.Γ. αν δεν την εχετε δει δυσκολα θα την βρειτε
agiosall~ Δημοσ. 21 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2004 Λοιπον επειδη δεν το βλεπω να την βρισκετε και θελω να παω για υπνο να στειλω αλλη μια πολυ πιο διαφωτιστικη η να την πω να παει στα κομματια αν και ετσι το ψιλο γ***** το θεμα αλλα τι να κανουμε
konnak Δημοσ. 21 Ιουλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2004 Η μόνη δικαστική που θυμάμαι από 2003 είναι το Runaway Jury ΥΓ: όχι ρε, μην την πεις, και αύριο μέρα είναι, άστο να την δουν και άλλοι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα