vsls Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 [Offtopic] Συμφωνα με τις προβλεψεις μας μεσα στην εβδομαδα θα τελειωσει η γραμμη 1 Σταθμος - Κεντρικη Πλατεια/Κονδυλη κ αν συνεχιστουν τα πραγματα να ειναι ετσι θα ξεκινησει ραγδαια κ η γραμμη 2 Φρουριο - Εθνικο Σταδιο Τρικαλων. Ευχαριστουμε για την κατανοηση σας Τρικκην Μετρο [/offtopic]
vsls Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Manu αν αργησεις κ αλλο το μετρο θα φτασει ως την Ταχυδρομειου ηδη περασα την Αποκεντρωση
the_end Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 ο manuel αγαπάει τα τρίκαλα. με τη βοήθειά σου μάλιστα και το έργο που έχεις κάνει, τον βλέπω να κερδίζει και τις εκλογές αν το αποφασίσει edit ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΜΟΝΟ ΜΕ EDIT για να μην κατέβω απ'το θρόνο των 666 post :p:p edit2 αν καταλάβει κανείς τι λέει η crisadoum κι ο trelosjack θα κατέβω απ'το θρόνο μου
vsls Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Ποια Τρικαλα? Ακοοοομα? Εδω εχω μπει ηδη στη Λαρισα... Γι' αυτο το κανει θελει να βγει εκει δημαρχος the_end εφτασες σε περιεργο αριθμο posts... να ανησυχω?
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 oops. Sorry, άργησα πολύ. Θα ξαναβάλω σύντομα όμως (αν δε βρεθεί) the_end εφτασες σε περιεργο αριθμο posts... να ανησυχω? He is one of us now. The fall to the dark side is now completed
trelosjack Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 @@ οφτοπικ @@ Πιστευω οτι εφτασε η στιγμη να παρουμε καποιες σημαντικες αποφασεις.... στον πινακα μου εδω κατοικει ενα δεντρο.... ενα μεγαλο δεντρο.... περνουμε λοιπον το πινελο βενταλια και τραβωντας απαλα , ναι ναι ετσι .... γεμιζουμε την ακρη με καφε καδμιου και λευκο τιτανιου.... (Αναφερομαι στην πρωτη ςς προφανως ) @@ /the_end οφ τοπικ 8) @@
crisadoum Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 είσαι σίγουρος ότι δεν είχε και ινδιάνικο κίτρινο?? :mrgreen:
vsls Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Totem φτιαχνετε? Το τμημα καθαρισμου στην SS σου δε μου λεει κατι... σε λιγες ωρες θα δεις τη μεταλλαξη σου the_end κ βλεπω απο τον θειο να το γυρνας μονο σε Cameron μετα σε Lynch μεχρι να ολοκληρωθει η Clawνοποιηση πληρως
crisadoum Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 δε μπορώ να σκεφτώ τιποτα.. εκείνη η ss που μας έταξες??
vsls Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Το συντομα ειναι σχετικο! Μπορεις στο ενδιαμεσο να δεις ακομα μια εκπομπη ζωγραφικης στην ΕΤ3
vsls Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Internet is your friend... Μη νομιζεις κ εγω εναν παλιο Κουλογλου καθομαι κ βλεπω μεχρι να βαλει SS ο Manu... Να εχουμε να περνα η ωρα... (Τα εκατοστησες βλεπω )
crisadoum Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 ωχ,ναι! [εγώ είπα να δω ταινία αλλά μάλλον νυστάζω απόψε..] και ο the_end πρέπει να κατέβει από το θρόνο του..!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα