Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• theobabis

1786

• Akujin

1532

• vsls

1194

• the_end

852

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

[Offtopic]

Συμφωνα με τις προβλεψεις μας μεσα στην εβδομαδα θα τελειωσει η γραμμη 1 Σταθμος - Κεντρικη Πλατεια/Κονδυλη κ αν συνεχιστουν τα πραγματα να ειναι ετσι θα ξεκινησει ραγδαια κ η γραμμη 2 Φρουριο - Εθνικο Σταδιο Τρικαλων.

Ευχαριστουμε για την κατανοηση σας

Τρικκην Μετρο

[/offtopic]

Δημοσ.

Manu αν αργησεις κ αλλο το μετρο θα φτασει ως την Ταχυδρομειου ηδη περασα την Αποκεντρωση :mrgreen:

Δημοσ.

ο manuel αγαπάει τα τρίκαλα. με τη βοήθειά σου μάλιστα και το έργο που έχεις κάνει, τον βλέπω να κερδίζει και τις εκλογές αν το αποφασίσει:P

edit

ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΜΟΝΟ ΜΕ EDIT

για να μην κατέβω απ'το θρόνο των 666 post

:P:p:p

edit2

αν καταλάβει κανείς τι λέει η crisadoum κι ο trelosjack θα κατέβω απ'το θρόνο μου :)

Δημοσ.

Ποια Τρικαλα? Ακοοοομα? Εδω εχω μπει ηδη στη Λαρισα... Γι' αυτο το κανει θελει να βγει εκει δημαρχος :P

the_end εφτασες σε περιεργο αριθμο posts... να ανησυχω?

Επισκέπτης
Δημοσ.

oops. Sorry, άργησα πολύ. Θα ξαναβάλω σύντομα όμως (αν δε βρεθεί)

snapshotie0.th.jpg

the_end εφτασες σε περιεργο αριθμο posts... να ανησυχω?

He is one of us now. The fall to the dark side is now completed

Δημοσ.

@@ οφτοπικ @@

Πιστευω οτι εφτασε η στιγμη να παρουμε καποιες σημαντικες αποφασεις.... στον πινακα μου εδω κατοικει ενα δεντρο.... ενα μεγαλο δεντρο.... περνουμε λοιπον το πινελο βενταλια και τραβωντας απαλα , ναι ναι ετσι .... γεμιζουμε την ακρη με καφε καδμιου και λευκο τιτανιου....

(Αναφερομαι στην πρωτη ςς προφανως )

@@ /the_end οφ τοπικ 8) @@

Δημοσ.

Totem φτιαχνετε?

Το τμημα καθαρισμου στην SS σου δε μου λεει κατι...

σε λιγες ωρες θα δεις τη μεταλλαξη σου the_end κ βλεπω απο τον θειο να το γυρνας μονο σε Cameron μετα σε Lynch μεχρι να ολοκληρωθει η Clawνοποιηση πληρως

Δημοσ.

Το συντομα ειναι σχετικο! Μπορεις στο ενδιαμεσο να δεις ακομα μια εκπομπη ζωγραφικης στην ΕΤ3 :mrgreen:

Δημοσ.

Internet is your friend... Μη νομιζεις κ εγω εναν παλιο Κουλογλου καθομαι κ βλεπω μεχρι να βαλει SS ο Manu... Να εχουμε να περνα η ωρα... (Τα εκατοστησες βλεπω :P)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...