vsls Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Ειπα απλα οτι επαιξε Bresson κ βρεθηκε δεν ειπα οτι ηταν ευκολο! Αλλωστε εχω δει μολις 3 ταινιες του οποτε εγω δε παω σε δαση!
the_end Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Δασος ή πηγαδι aku; Παντως εδω διατυμπανιζες εμμεσως οτι ηταν ευκολο bill... the_end να βλεπεις απο εδω και περα τις ταινιες που εχεις :evil: manuel εισαι τυχερος, δε βρηκα κατι για σενα είσαι κορυφή. ο ορισμός του ανθρώπου που έχει ράμματα για τη γούνα(μας). έχω δει πορτοφολά και balthasar πάντως.
Akujin Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 ευχαριστώ για τις τιμές... : αν μου την λέτε δηλ. επειδή δεν την βρήκα με την 1η SS, (στις υπόλοιπες έλειπα) τότε έχετε high expectations! ευχαριστώ! και πάλι δεν έχασα με 10-0, έβαλα ένα γκολάκι, λέγοντας γαλλία. τι ζαν λυκ τι μπρεσόν ρε παιδιά τώρα? πάμε καλά? πιάσαμε οροφή. εκεί μπερδεύεσαι από το ύψος και ζαλίζεσαι ok, παραδέχομαι μία ήττα να την πω. διαλέγω δάσος. στο πηγάδι πάμε χωρίς ούτε 1 γκολ PS: στείλε μία ένα λινκ την εικόνα με p.m. ξέρεις ποια εικόνα. την λιβ. πανέξοχη (ακόμη παρακαλάω την criterion για ένα special treatment στην ταινία, αχ με αυτό τον καημό θα πάω...)
theobabis Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Τι να κανω παιδες, προσπαθω να σας κραταω σε φορμα Παρε προμηθειες aku γιατι περασε απο εκει ο ταζ του τορινο και δεν εχει αφησει ψυχη για ψυχη...
Akujin Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 ναι άσε. μόλις έφτασα κι όλα τα ζωάκια του δάσους, με κοιτάνε μ' ένα παράπονο... (ποιος ξέρει τι έγινε εδώ!) το τέλος, θα μας βάλεις κανα ταινιάκι? είμεθα αχόρταγοι. * πού είναι το wallpaper, Claw? θέλω κι εγώ, ουαα, ουααααα!
the_end Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 lol εν τω μεταξύ παραχωρώ και τη θέση μου γιατί θα φύγω εντός ολίγου
Akujin Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 τλχ οπτικά θα πρέπει να παραδεχτείτε ότι είμαι ο πιο daring poster του παιχνιδιού
vsls Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Aku μην πιστευεις τιποτα κ κανεναν... Ειδικα κατι δεντρα... Την ταινια δε τη γνωριζω δε βλεπω ταινιες του κ*λου... κ εγω φευγω εντος ολιγου (δεν παω μαζι με τον τελος ) Οσο για σενα Claw θα τα ξαναπουμε!
theobabis Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 caligula μηπως; Ποιο wallpaper βρε aku; ss ειναι... Eυτυχως δεν εχω τρελα με μεγαλες αναλυσεις, αλλιως...
Akujin Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Τελικά αυτό που πόσταρα είναι πάλι δουλειά για τον Claw: Δηλ. google-job! here's the assignement: 1. εντόπισε το κοινό στοιχείο στις 2 φωτο 2. google is your friend 3. δεν είναι ο καλιγούλας 4. στις 19:00 max, την ξανακάνω (πολύ ωραίο wall αυτή η SS σου, μου θυμίζει δικό μου desktop!)
the_end Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 εμένα το μυαλό μου πήγε σε fellini(οπού και δεν έχω καμιά ιδέα επι του θέματος) και σε jodorowsky. αν είναι το 2ο πες μου για να σου πω ποιες ταινίες του δεν είναι.
Akujin Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 I' m afraid, Fellini or Jodorowsky would be a wrong answer... :|
theobabis Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Μπα δε βρηκα κατι. Το πρωτο πραγμα που εβαλα ηταν "satyr" και μπορεις να μαντεψεις τι αποτελεσματα βγηκαν... Και γω οταν επιστρεψω το βραδακι θα το ξαναπροσπαθησω... ciou to all
Akujin Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 1. εντόπισε το κοινό στοιχείο στις 2 φωτο. - objective 1 still incomplete - (90s η ταινία)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα