theobabis Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Kαλη ιδεα, το ερωτημα ειναι που να κανω το redirect με το παρακατω desktop :-? :roll:
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 ωχ... υποπτεύομαι ότι την ξέρω κ ακόμη υποπτεύομαι ότι θα έχω δηλώσει κάποτε ότι μου άρεσε πολύ η συγκεκριμένη ταινία. Τελικώς αυτό που υποπτεύομαι είναι ότι δεν του 'φτασε του αλήτη που δε βρήκα τους Πειρατές της Καραϊβικής, αποφάσισε να ρεζιλέψει και τον πιο άσχετο από αυτούς που παίζουν το παιχνίδι (εμένα). Ντροπή! Αφοσιώσου σ' αυτούς που βλέπουν ταινίες κάθε βράδυ και άσε εμάς τους 1 ταινία την βδομάδα στην ησυχία μας! (για να προσπαθήσω να βρω την παρτιτούρα...)
vsls Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Τα ίδια χάλια έχει κ το δικό μου... Όλο το μαζεύω κ όλο χύμα είναι! Τo B&W Background το εβαλες ειδικα για εμενα ? Χμμμμ αυτο με το πιανο κατι μου λεει...
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 εμένα αυτό το Σι ύφεση που παίζει κάτι μου λέει. Ποιο κομμάτι είχε Σι ύφεση να δεις... εκείνο μωρέ το πως το λένε...
vsls Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Ναι κ εγω την υφεση δεν επιανα γι αυτο δε το βρισκω
theobabis Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 manuel, δε θελω πολλα, τα θελω ολα. Φυσικα και δε μου εφτασε To desktop το εχω κανα τριμηνο τωρα και μου αρεσει τοσο που δεν εχω ιδεα αν/πότε θα το αλλαξω Aπο απορια ομως bill, δε το αναγνωρισες; Γιατι μου φαινεται πολυ παραξενο να μην εχεις δει την ταινια απο οπου προερχεται
vsls Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Δεν απανταω σε SS που δεν παιζουν στο παιχνιδι ειδικα οταν την ερωτηση την κανεις εσυ Ευτυχως σου αρεσει!
theobabis Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Ουτε οταν αυτη προερχεται απο τη persona; Μηπως θα επρεπε να συνεχισεις να τζογαρεις απο το δασος;
vsls Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Μα γι αυτο δεν απανταω με την ελπιδα να την βαλεις στο παιχνιδι για να μη τρεχω στο δασος! Μηπως ειναι Les Quatre Cents Coups?
theobabis Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Ναι θα βαλω αυτην οταν ο the_end τη βρηκε απο την εικονα της τηλεορασης. Μας επεισες... Και οχι δεν ειναι το es Quatre Cents Coups ps Ελπιζω να εισαι ηδη στο δασος
vsls Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Ναι αμφισβητησε μας κ την λατρεια στον θειο! Πρεπει δηλ να ειμαι ηδη στο δασος για την ταινια που παιζουμε?! Με τρομαζεις...
theobabis Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Την λατρεια δε στην αμφισβητω. Θεωρω δεδομενο ομως οτι οταν βλεπεις δικες μου ss παθαινεις σοκ και τα ξεχνας ολα, αλλιως δεν εξηγηται... Mr the_end καιρος δεν ειναι να τζογαρετε και εσεις;
the_end Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 κάτι μου θυμίζει και μένα και λογικά το'χω δει κιόλας. αλλά προς το παρόν ψάχνω τις ταινίες μου μήπως και το βρω. πάντως και μένα μου πέρασε απ'το μυαλό το "400 χτυπήματα" αλλά δεν... εν αναμονή λοιπόν. edit: έλα, το βρήκα. mouchette. δεν το'χω δει τελικά. αλλά τον έπιασα το bresson απ'την αρχή ps: ντροπή σου aku
vsls Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Το βλεπω με κανεναν θειο παλι μας την εχει στημμενη να μας στειλει... Εδιτ: Ευτυχως ηταν Bresson... Το γλυτωσα το δασος!
theobabis Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Δασος ή πηγαδι aku; Παντως εδω διατυμπανιζες εμμεσως οτι ηταν ευκολο bill... the_end να βλεπεις απο εδω και περα τις ταινιες που εχεις :evil: manuel εισαι τυχερος, δε βρηκα κατι για σενα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα