vsls Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Δε ντρεπεσαι λιγο? Τι ειναι αυτα τα ασεμνα που βαζεις? Προσεχε γιατι ειμαι ακομα υπο την επιρροη του προηγουμενου post μου... :twisted:
Akujin Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 δεν το έχετε δει, ok, αλλά για κάποιο λόγο θα πέσει πολύ ντροπή, σας προειδοποιώ...
Akujin Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 φυσικά και είναι θείος Ινγκμαρ. είναι το Riten του 1969, ένα μικρό παραγνωρισμένο διαμαντάκι του το οποίο είδα πρόσφατα και το προτείνω ανεπιφύλαχτα στην black n white team, έστω. γιατί γίνατε ρεζίλι όμως? κοιτάξτε καλά στην πρώτη SS: γιού-χουυυυυυ! θείε? εσύ είσαι?.... ένα μικρό cameo από τον θείο λοιπόν, τον οποίο δεν αναγνωρίσατε... τς τς τς!...
vsls Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Το εχω ηδη το διαμαντακι αλλα δε το εχω δει λογω "προβληματων" μεταφρασης...
the_end Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 στο πηγάδι ομολογουμένως για το cameo. απ'τη 2η ss(btw τις υπόλοιπες τώρα που ξαναμπήκα τις είδα) έψαχνα στο imdb αλλά δε φαντάστηκα ότι είναι γυρισμένο για την τηλεόραση. και αφού δεν έβγαλα άκρη, αποφάσισα να σιγήσω. ΣΤΟ ΠΗΓΑΔΙ!
vsls Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Εγω δεν ειχα καν προσεξει την 1η SS (οχι οτι ψαχνω για δικαιολογιες)
vsls Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Αν κ εχω δει πολλες με τραινα αυτη κατι μου λεει διαφορετικο... Κατι προς James Ivory... Γενικα Αγγλια 19ου αιωνα... Κατι εχουν οι ταινιες που βαζεις
crisadoum Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 δεν έχουν κάτι οι ταινίες μου,του ivory έχουν.. γι'αυτό και εδώ η διαίσθησή σου έπεσε έξω.. εποχής μεν η ταινία, όχι του ivory δε..
antreas18 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Spiti ton pneumatwn me tin meryl streep mipws?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα