vsls Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Ναι οντως αν κ στην αρχη με εστελνε προς Jirí Menzel ή κατι παρομοιο! Μιας κ μολις ειχα βαλει αφηνω το πεδιο ελευθερο για οποιον θελει!
Akujin Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 έχω μία ταινία να βάλω εγώ αλλά επειδή φεύγω τώρα και θ' αργήσω ας βάλει κανείς άλλος.
vsls Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Τοτε γιατι μας το λες? Για να κανεις κρατηση στη θεση? Ο Εριστικος
the_end Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 ομολογώ οτι το πηγάδι μου άξιζε. έκανες καλή δουλειά στην παραπλάνηση vsls. τα συγχαρητήριά μου
vsls Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Ο μονος λογος που δεν εφαγες γερο σχολιασμο ειναι οτι δε γνωριζω τη σχεση σου με τον Mann! Αν εισαι οπαδος του να σε εχω στα υπ'οψιν!
the_end Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 είναι αρκετά καλή η σχέση μου με τον mann. και ειδικότερα με το heat. γι'αυτό άλλωστε και η εξομολόγηση/παραδοχή περί πηγαδιού. και επειδή αισθάνομαι άσχημα πάρτε ένα αριστούργημα να παίζετε
Akujin Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 an einai na paizei fasi-rezili, let me know na kserw na lavw tyxon metra, o,ti mporw dld (na pw oti xalase to pc, kati...) μέχρι στιγμής: παπαλα PS: o vsls εχει 666 ποστς στο παιχνιδάκι! προσοχή............. !
the_end Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 χμμμ, η ταινία είναι πολύ γνωστή σε όσους το ψάχνουν. αλλά δεν είναι περίεργο κάποιος να μην την έχει δει. οπότε (από πλευράς μου τουλάχιστον) δεν τίθεται θέμα ρεζιλέματος. θα ακολουθήσουν πολύ δυνατά hints σε περίπτωση που δε βρεθεί.
the_end Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 πολύ χαίρομαι που δε χρειάστηκε να αναφέρω τις λέξεις "short" και "twelve monkeys". la jetee του chris marker
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα