Moderators Gi0 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Moderators Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 hmmm, ontws heat-izei pio poly....twra pou ksanavlepw ta SS (auti i SS me tin vivliothiki me mperdeuei poly) :| Αν τα θυμαμαι καλα η βιβλιοθηκη ειναι βασικα βιβλιοπωλειο οπου πηγε ο ντε νιρο να διαβασει περι μεταλλων.Το παπουτσι ειναι εκει που πηγε ο βαν-κατι να τη στησει στον ντενιρο κατα την ανταλλαγη ενος πακετου(το παπουτσι ειναι του τυπου που σκαει μυτη πισω απο το αυτοκινητο του)και το τηλ πρεπει να ειναι στο σπιτι του ντε νιρο οταν πηρε τηλ την γυναικα του βαν κιλμερ:wink:
vsls Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Gi0 αυτο θα πει να ξερεις καλα μια ταινια! Στην τελευταια βεβαια ειναι ολοκληρος ο De Niro... Στη κουζινα ηταν η πλατη του Pacino ενω η σκηνη εξω απο την τραπεζα "έκρυβε" τον Kilmer... Εδωσα εμμεσως ολους τους πρωταγωνιστες αλλα κAkuιοι πεσαν στο πηγαδι...
Akujin Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 ela mwre epesa sto pigadi, epesa tlx. me to sxoini gia na ksananevw! den exw meletisei toso kala ton mann, to paradexomai... poios vazei? Claw? an den valete tpt mesa se kana tetartaki mporei na tsontarw egw/ cheerz
Moderators Gi0 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Moderators Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 @vsls απο τις αγαπημενες μου:wink: Akujin χωσε χωσε..Κ αν την ξερω,δεν την λεω..(πρεπει να κουβαλαω pics μαζι μου γμτ!)
vsls Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Gi0 ωραιες επιλογες για αγαπημενες ταινιες! Aku ευτυχως δεν δηλωνεις Mannιακος οπως εγω! Αλλιως δε θα ξεφευγες απο το σχολιασμο! crisadoum κατι απο Τσεχοσλοβακια μου κανει δε ξερω γιατι... πρεπει να το εχω δει αλλα τωρα δεεεν ερχεται κατι
crisadoum Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 όχι,δεν είναι αυτό.. η ταινία είναι αγγλόφωνη.. και η τσεχοσλοβακία έχει μεγάλη σχέση
vsls Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Milan Kundera, The Unbearable Lightness of Being. Ειχε δικιο η διαισθηση!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα