the_end Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 οι ζωές των άλλων?(αν και το europe που φαίνεται στην τελευταία φωτό με προβληματίζει λίγο)
crisadoum Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 υπάρχει περιπτωση να ναι οι ζωες των άλλων? (πιο ταυτόχρονα δε γίνεται)
the_end Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 claw στη θέση του claw. δεν ξέρω αν θα τα καταφέρει, αλλά προς το παρόν καλά το πάει edit: φλασιά. παίζει να΄ναι κανα bourne? ή πάω για πηγάδι κατευθείαν?
vsls Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 the_end μεινε στο πηγαδι σου καλα ειναι εκει εχω περασει πολλες μερες Μιας κ τον ανεφερες ο οριγκεναλ Claw που χαθηκε σημερα?! Akujin το δυσκολο κ το ευκολο ειναι υποκειμενικα πραγματα...
Akujin Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 ...insider? (den to thymamai kai kala, xlwmo, alla as to katathesw)
Moderators Gi0 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Moderators Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Heat μηπως?:wink: Αν ειναι αυτο,ας βαλει ο επομενος(οταν δεν ειμαι στο δικο μου pc τα βρισκω παντα ρε @#%!)
Akujin Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 hmmm, ontws heat-izei pio poly.... twra pou ksanavlepw ta SS (auti i SS me tin vivliothiki me mperdeuei poly) :|
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα