Akujin Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 ο κύκλος του αίματος λοιπόν, πρώτα σου ''έφαγα'' την γάτα τώρα μου έφαγες το δικό μου pet... ...αρχίσαμε να ζεσταινόμαστε...
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 μου την έδωσαν δώρο αυτήν την ταινία στο σινεμά (μαζεύτηκαν κάτι κουπόνια κτλ) και ακόμα δεν την έχω δει, αν και το έχω σκοπό γιατί η αδερφή μου βλέπει συνέχεια κάτι τέτοια darkοειδή - zombοειδή. Καλούτσικη; (καλά, καλή δεν πιστεύω να είναι) Βλέπεται όμως;
theobabis Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Για το ειδος της ειναι καλη (σχετικα ) και ειχα την εντυπωση οτι ειναι και σχετικα γνωστη. Φαινεται ομως τους εχουμε τρομαξει ολους με αυτα που μπαινουν και δεν ασχολουνται πια :-?
theobabis Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Αφου δεν εχεις τρομαξει ακομα εσυ, ειμαι ο ορισμος της αγαθοσυνης
theobabis Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Τωρα που εισαι on the safe side, κελαηδας βλεπω bill... Καλα.
theobabis Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Καλα. Αν σε ξαναλυπηθω εσενα ποτέ, να τρυπησεις του aku την μυτη
vsls Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Δε λες παλι καλα που ειμαι κ εγω κ εχεις να παιζεις το παιχνιδι Ολοι σε παρατησαν! Αχαριστε!
theobabis Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Μια ακομη μιας και παω σινεμα και θα αργησω να επιστρεψω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα