theobabis Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Μπορεις σε παρακαλω να σταματησεις να μου τσιγκλας ευαισθητα νευρα;
Akujin Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 καλα δεν σε τσιγκλαω αλλο, ασχολησου λιγο με αυτή λοιπον:
theobabis Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Tωρα με συγχησες, δε μπορω να ασχοληθω με τιποτα. ^#%#@@ ^&$#%$#^% &%$&^$&% ^&$^#%^# &^$&^$&^ %*^%*%&΄... ... ... ... (*(^%^&$$^#%^#^#
Akujin Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 come on...... (λοιπόν φευγω θα γυρίσω το βραδάκι, όσοι πιστοί....) ορίστε μήπως κι ασχοληθείς, θα δώσω και hint: η κοπελα με τα κόκκινα, παίζει και σε μια ταινία του jarmusch. * οποιος το βρει συνεχίζει... -cheerZ-
theobabis Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 E αφου εδωσες hint δε μπορω να μη το τιμησω, αν και δε βλεπω φως... Ας τζογαρουμε λοιπον με το Trouble Every Day
Akujin Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 καλά που μου την θύμισες, ήθελα να την δω αυτή σε κάποια φάση η Tricia-ghost dog-Vessey είναι φοβερό τυπάκι... άλλο hint: η κοπέλα με τα κόκκινα λοιπόν, στο φιλμ του τζάρμους δεν μιλάει αγγλικά. άντε τι άλλο θες!
theobabis Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Ας πουμε ενα Trees Lounge που παιζει και η chloe
Akujin Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 wrong. you are looking for this girl: (η οποία ναι έπαιζε στο trouble every day όπως και η tricia) σ' έχω πρήξει μου φένεται, ούτε εσύ να 'μουνα
theobabis Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 να δοκιμασουμε κα το 17 fois Cécile Cassard Επιστρεφω μετα το δευτερο ημιχρονο
Akujin Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 θα το δώσω, είναι η betty blue. αλλά θέλω να συνεχίσει ο Claw (αν έχει όρεξη) αν δεν είναι ονλαιν - σε μιση ωρα, βαλτε οποιος θελει....
theobabis Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Ειμαι αγουροξυπνημενος και βιαστικος, αλλα δε μπορω να φανταστω οτι ειμαι τοσο ωστε αυτο το ονομα να μη το "βλεπω" στο imdb... what is goin on here???? :-? Δε βαζω γιατι θα ειμαι σε pc μετα το μεσημερι. Καλημερα
theobabis Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Αντε να πρωτοτυπησω και να βαλω και εγω μιια ss
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα