theobabis Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δε μου λενε τιποτα οι ss και το brother επισης δε το εχω δει για να κανω καποιο συσχετισμο. Παραυτα i feel it in my bones οτι μου την εχεις αγριως στημενη :-? ps Συνηθως οταν δινω τη σειρα μου αυτο συμβαινει γιατι δε θα μπορω να ανταποκριθω στις απαιτησεις του παιχνιδιου, δλδ θα λειπω
mandate Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 είναι υποχθόνιο σχέδιο για να κάνω διαφήμιση στη ταινία http://www.imdb.com/title/tt0124102/ συνεχίζει όποιος θέλει να μου τα σκάσει χοντρά P ... άντε , για να ξεκολήσει . υ.γ. θα του κάνω και τόπικ
the_end Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 θεϊκό το tuscan για να δούμε ps:giveaway snaps για όποιον έχει δει την ταινία(γιατί δεν είμαι σαδιστής) ps2:και γενικώς δε θα σας ταλαιπωρήσω πολύ με τη συγκεκριμένη ταινία. σε κανα 2ωρο το πολύ θα το δώσω αν δεν έχει βρεθεί.
the_end Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 ήλπιζα σε συμμετοχή. οπότε δε θα τηρήσω ακριβώς το λόγο μου hint: το (original) όνομα της ταινίας είναι το όνομα ποιητή. η ταινία περιγράφει τη ζωή του ποιητή βασιζόμενη στα ποιήματα του.
Akujin Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 γαμώτο θέλω πολύ να δω ταινίες του συγκεκριμένου...
theobabis Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 To hint απο μονο του ηταν υπεραρκετο για να βρεθει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα