trelosjack Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Yeap Auto to trapezi den eprepe na mpei telika ..... 8)
mandate Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Batman & Robin? :-D :-D ούτε βοήθειες ούτε τίποτε θα πλερώσετε :-D :-D :-D [χλαπάτσας_mode_off]
vsls Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δε φταιω εγω! Πας και μου δινεις την πλατη της Uma σε πρασινο φοντο με κοκκινο μαλλι ε δεν ηταν τοσο δυσκολο! Παρε μαθηματα απο τον Claw Edit:
mandate Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 δε καταλαβαίνω! δέν είναι το μπάτμαν ούτε έχει σχέση με τη θέρμαν άν έχεις κάτι υπόψιν πέτα το
vsls Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Ελειπε ο επιπλεον τονος ειρωνιας απο το προηγουμενο post σου γι αυτο κ η παρερμηνεια... Να περιμενουμε επομενη SS τοτε μιας κ δε δινεις βοηθειες οπως τοσο γλαφυρα ειπες (Χλαπατσα με 30.000 θα μου στειλεις την απαντηση σε pm?) Edit: Προβλεψη ναι κ με περιεχομενο δια το ατομον μου
mandate Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 το πληρώσετε το εννοώ μεταφορικά θα περιμένω , το claw να δώ σε κανα τέταρτο η 2η
vsls Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Ναι το καταλαβα οτι το λες μεταφορικα αλλα σαν σωστος Χλαπατσας πρεπει να παρεις κ μιζες για να προσφερεις τις υπηρεσιες σου στο κοινο συνολο!
Lighter122 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 :mrgreen: vsls h Uma den einai toso mpratsoni...... :mrgreen: /claw_mode off
mandate Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 1)ακούω προσφορές Ρ 2)γίνομαι ''χειρότερος'' και από το claw και δίνω το σούπερ χρήσιμο στοιχείο δέν είναι το brother του kitano:-D :-D :-D τη δίνω λεεεεεεεεεεεεεεεέμε είμαι και επίσημα [έστω και για λίγο ] CLAW στη θέση του claw theobabi μπορεί να έχεις δει πολλές ταινίες αλλά όχι όλες ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧα
vsls Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Τασεις υπεροψιας βλεπω οι οποιες λογικα θα πληρωθουν συντομα απο τον κυριο Claw.. mandate ποιος σου ειπε οτι ο Claw εχει δει πολλες ταινιες?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα