theobabis Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Δε μου λεει κατι, αλλα μου θυμιζει μια παρομοια σκηνη του shining
Lighter122 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Kala kanei kai sti thimizei alla den einai to Shining:mrgreen:
Lighter122 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 κι εμένα king μου'ρθε στο μυαλό. λέω misery. misery loves company... alla den einai auto...sorry m8:-D alli mia...
Lighter122 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Grace Kelly+Jimmy Stewart_Alfred Hitchcok? kaneis apo autous den exei sxesi me tin tainia...
theobabis Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 αρχιζει να μου θυμιζει απιστευτα το rosemary, αλλα με αυτο το φορματ της εικονας δε μπορω να συγκεντρωθω :-?
Lighter122 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 αρχιζει να μου θυμιζει απιστευτατο rosemary, αλλα με αυτο το φορματ της εικονας δε μπορω να συγκεντρωθω :-? egw pantos tha to dextw san swsto:mrgreen: :mrgreen:
theobabis Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Λοιπον παροτι την εχω βαλει και εγω αυτη τη ταινια, καμια ss απο αυτες δε θυμαμαι. Ομως μου φανηκαν πολυ γνωριμα η ασπρη πορτα και η tv στη πρωτη φωτο και το πατωμα στη τριτη... Πραγματικα πολυ θα ηθελα να μαθω την χρονικη στιγμη στην οποια εμφανιζονται αυτες οι ss... :-? ps Ελπιζω να μην εισαι βαλτος για να με ρεζιλεψεις, γιατι παραλιγο να με στειλεις για βρουβες Οποιος θελει βαζει. Are u fast enough mandate?
trelosjack Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Προσπερναμε τον the_end χαλαρα, σφυριζοντας αδιαφορα και συνεχιζουμε......
the_end Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 πάει σε 2-3 πράγματα το μυαλό μου. αλλά θα περιμένω το επόμενο ss.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα