vsls Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Sleepy Hollow? (Αυτο μου 'χε ερθει απο την 1η SS αλλα δε το ειπα με φοβο ρεζιλεματος το οποιο θα ερθει μαλλον τωρα)
the_end Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Sleepy Hollow? (Αυτο μου 'χε ερθει απο την 1η SS αλλα δε το ειπα με φοβο ρεζιλεματος το οποιο θα ερθει μαλλον τωρα) συμφωνούμε πλήρως στη σκέψη. μισό ρεζίλι δικό σου, μισό δικό μου
theobabis Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Tοτε μπορειτε να πατε παρεουλα και στο πηγαδι. Kαι αυτο θα ειναι ολο δικο σας...
theobabis Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Ελπιζω να εχεις σαμπανια για αυτη τη ξεχωριστη στιγμη Kαι οπως φανταζεσαι, ναι ηταν η monica Mηπως επρεπε να την εχεις ανγνωρισει;
vsls Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Εγω την ειχα βρει απο την 1η SS την Monica μου, αλλα η μη-απαντηση σου με εστειλε σε αλλους δρομους. Shame on You...
vsls Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 the_end δε βαζεις εκεινη τη βαρια κουλτουρα που ελεγες? Δεν εχω κατι να δωσω στο λαο τωρα
theobabis Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Την Monica σου; Κανονικα επρεπε να σε κανω report στον Προεδρο, αλλα μετα εγω ποιον θα εχω στο τηγανι;
theobabis Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Μιας και δε βλεπω κανεναν εδω γυρω ας βαλω μια μαλλον σχετικα ευκολη ταινια
Lighter122 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Den eisai o monos blockbusteras edw :mrgreen: Gia pame na doume...
mandate Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 θα έρθει και η σειρά μου και θα δείτε τι θα πάθετε ! θα σας δείξω εγώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα