theobabis Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 gmt δε το 'πιασα... Εχασα τη φορμα μου στο σκ nice aku, got me this time
Akujin Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 πάρτε τα δυο-δυο... (γιατί δε νομίζω να είναι πολύ γνωστή ταινία) πάω να πιω αίμα, εε, να φάω..
the_end Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 αν έβαζες μόνο τη φωτό με τα κουλουράκια δε θα το'χα. αλλά η 2η φωτο είναι εύκολη. κορυφαία ταινία, όποιος δεν το'χει δει να ψάξει να το βρει. btw το κοριτσάκι είναι η mischa burton πριν από 10 χρόνια. όποιος θέλει βάζει.
theobabis Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Μιας και το προηγουμενο μας τελειωσε λιγο συντομα...
Akujin Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 πάω για ένα ιδιαιτεράκι, θα γυρίσω μετά τις 6:30. κάτι μου θυμίζει σίγουρα. προλαβαίνεις άλλη μία SS μέσα σε 5 λεπτάκια? αλλιώς τα λέμε πιο μέτα/cheerz
Akujin Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 έχω κάτι στο μυαλό μου αλλά ας μην πω τιποτα κι εκτεθώ -τελικά έχω τραύματα από το παιχνιδάκι(?)- πάω για το ιδιαίτερο, κι όταν γυρίσω, αν δεν έχει βρεθεί, πετάω και την σκέψη μου... καλή συνέχεια!
the_end Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 με νοιάζει το (μη) ρεζίλεμα αλλά κι εγώ έχω κάτι στο μυαλό μου. 1970. κάποιου αντρέι...
theobabis Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Παλι καλα που παραξενευτηκα και δεν απαντησα αμεσως "μπααα". Δε ξερω για σενα, παντως εμενα το imdb δε μου βγαζει τιποτα με andrei και 1970. Εκτος αν δεν αναφερεσαι στον andrei που σας πηρε πεντε ss να τον αναγνωρισετε πριν λιγες μερες... ps Ολισθηρο δρομο διαβαινεις...
the_end Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 αντρέι δεν είναι μόνο ο ταρκόφσκι. πάντως δε σε πιάνω. θες τόσο πολύ να μας ρεζιλέψεις? θα σου κάνω άλλη μια ερώτηση για να'χεις να ψάχνεις(λέμε τώρα...) τη γιαγιά της 1ης φωτό, πώς τη λένε στην ταινία? αν τη λένε marina θα'χει πλάκα...
theobabis Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Δε την λενε marina, αλλα αυτο δε σημαινει οτι δεν εχει πλακα Παντως με τιτλο 1970 το imdb δε μου βγαζει τιποτα :-?
the_end Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 αυτό μου θύμιζε. 1970 είναι η χρονιά. ελπίζω να μην κατάλαβες ότι 1970 είναι ο τίτλος της ταινίας
theobabis Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Tον κυριο ουτε που τον ξερω, οποτε τα παντα επιτρεπονται Kαι σε περιπτωση που δε το εχεις καταλαβει ακομη, συζητας με εναν μπλοκμπαστερα, που η μοιρα του επαιξε τοσο ασχημο παιχνιδι με το που πατησε το ποδι του σε αυτο το τοπικ, ωστε οι φιλοι του να εχουν τρομαξει με την καταντια του... :-?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα