Akujin Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 κοίταζα κάτι βιντεάκια του στο youtube.com από το kung pow, μόλις λίγα λεπτά πριν δω τo SS σου! ή με παρακολουθείς ή μεγάλη σύμπτωση αν δεν βάλω SS μέσα σε μισή ώρα, ας συνεχίσει όποιος έχει κάτι
Gantalf_4 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 Ας συνεχισει καποιος καθως ο Akujin μετραει προβατακια...
NoNuclearPower Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 αφού δεν βάζει κανένας (..είπαμε, έχουμε backup από snapshots):
NoNuclearPower Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 aku είχες έτοιμη ταινία και σου πήρα τη θέση ;
zenso Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Τι αλλοκοτη ταινια.. Θα εβαζα,αλλα φοβαμαι πως δε θα μπορεσω να ασχοληθω για πολυ ακομα.. Οποιος θελει λοιπον! καλημερα!
the_end Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 δεν ξέρω, αλλά επειδή μου'λειψε λίγο το παιχνιδάκι λέω much ado about nothing που μου'ρθε 1ο στο μυαλο.
theobabis Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Ωχ, μεγαλα ρεζιλικια προβλεπονται παλι Σας ευχομαι να μη το βρει καποιος αλλος ενδιαμεσα, μεχρι να βαλω την επομενη ss σε καμια ωριτσα
Akujin Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 μάλλον κάποιος άλλος έγινε ρεζίλι αφού σου λέω μερικά καρέ πιο κάτω είμαι!
zenso Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Μου θυμισε Δράκουλας: Νεκρος και μ'αρεσει. Αλλα κατι μου λεει πως δε θα ναι αυτο edit: sorry δε το χα δει!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα