vsls Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Αν κ ακοοοοοοοοοοομα δε το εχω δει γαι 25th Hour μου κανει εμενα... Ποιος ξερει! Εδιτ: Καληνυστα
the_end Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 thank you! btw, είμαι σίγουρος οτι ο συγκεκριμένος σκύλος έχει ξαναπαίξει σε ταινία του jarmusch, αλλά δε θυμάμαι σε ποια. ίσως στο coffee and cigarettes. κάποιος να επιβεβαιώσει(ή να διαψεύσει). πάρτε και μια ταινιούλα. παμπάλαια αλλά εύκολη
the_end Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 well done! δε με βοήθησες όμως για το σκύλο του jarmusch η ευκολία της ταινίας, για όσους αναρωτιούνται, περνάει και από τους smashing pumpkins;-)
Akujin Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 αυτή είναι επισήμως η πιο παλιά ταινία που έχω δει ποτέ μου (ωραίο το today today videoclip, αν και κλεψιά!) κοίτα για τζάρμους+dog δεν αποκλείεται να έχεις και δίκιο όμως δεν το έχω προσέξει/δεν μπορώ να είμαι σίγουρος. μία επανάληψη θα ήταν χρήσιμη/εκτός αν ο google-claw-man μας διαφωτίσει πιο γρήγορα συνεχίζει όποιος έχει κάτι....
vsls Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Ταινια να βαλω δεν εχω αλλα μιας κ ειπε ο Aku για παλιες ταινιες, εχω δει μερικες ταινιες των Lumière (σε κινηματογραφο) οποτε σε κερδιζω για μια 7ετια!
Gantalf_4 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Οι ιπποτες της ελλεινης Τραπεζης; Monty Python and the Holy Grail?
Gantalf_4 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 Akujin σωστος. Υποθετω πως βρηκες ηδη την ταινια... Αν θες συνεχιζεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα