theobabis Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Ισως, αλλα ειμαι σιγουρος οτι αν το χασεις δε θα σε ενοχλησει σε περιπτωση που το εχεις δει
vsls Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Καλα ρε Claw οταν λειπω βαζεις τις ευκολες? Τι να πω... Ουτε στημενο να ηταν... ή μηπως ειναι?
theobabis Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 yap thats it:p Με επιασε η υπεραισιοδοξια. Εδω δε βρηκατε τον andrei, την grace θα βρησκατε; + δεν ειχα αλλη ss που να μη προδιδει οτι ειναι γουεστερν Ευκολο bill; Για ρωτα και τον aku... Υποψιαζομαι οτι θα εχει εφιαλτες με την grace αυτη τη νυχτα
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Aku πέτα κανένα σχολιάκι για το manderlay, γιατί δεν το έχω δει, αλλά το έχω και κάθεται σε dvd στην βιβλιοθήκη μου. Αντάξιο του dogville τουλάχιστον;
Sadead Neth Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Όσους είχες εσύ με τον Άρνι δηλαδή theobabi ?
mandate Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 αυτό μου φαίνεται για σήμα / κράχτη άν δε το βρούν κράξιμο.
Lighter122 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 american history X i epesa thima tis svastigas?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα