vsls Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Εχω κουβαδιαστει τοσο πολυ τον τελευταιο καιρο που ουτε την Mirren δεν επαιξα για το Oscar
vsls Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Για αρχη θα το αφησω κενο... Ας πει κ κανενας αλλος τπτ ολο εγω γραφω...!
the_end Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 πολύ χαίρομαι που δεν απάντησα στην προηγούμενη του claw:)(ποιος ξέρει τι θα'λεγε τώρα...) ps: claw, δε νομίζω να'ναι πειραγμένη η φωτο που έβαλες,ε? σ'έχει φοβηθεί το μάτι μου
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Για αρχη θα το αφησω κενο... Ας πει κ κανενας αλλος τπτ ολο εγω γραφω...! Εχμ...ε, α, ναι! Και εγώ θα το αφήσω κενό (γκουχ)
theobabis Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 the_end, απαντησες τωρα. Κατι ειναι και αυτο O claw δε χρειαζεται να πειραξει τις ss
theobabis Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Not bad, αλλα μαλλον επρεπε να το βρεις με την πρωτη thanx aku
Akujin Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Not bad, αλλα μαλλον επρεπε νατο βρεις με την πρωτη thanx aku θα πρέπει να έχει χωνέψει καλά κάποιος τον φακό του Nykvist + να είναι συγκεντρωμένος, για να καταλάβει ότι 1η SS ανήκει στο κανόνι του θείου Ινγκμαρ. έπρεπε να το βρω
the_end Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 σας παραχωρώ υπεροπτικά τη θέση μου ps: έτσι από περιέργεια, τη 2η ss την έβαλες για πιο εύκολη? edit:aku, εγώ το βρήκα απο τη 2η.
theobabis Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Ειχε το πλεονεκτημα οτι ηταν ασχετη, αλλα ειχε το μειονεκτημα οτι η σκηνη ειχε μια διαρκεια σε συγκριση με την πρωτη. Θα τις χαρακτηριζα εξισου δυσκολες και δε περιμενα να βρεθει η δευτερη οταν δεν βρηκατε την πρωτη. Παντως πολλες φορες βαζω τη δυσκολοτερη δευτερη, για λογους που φυσικα δε θα αναφερω
theobabis Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 ας τζογαρω τελειως στα τυφλα με το Chung hing sam lam
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα