Ceridwen Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 μηπως, λεω, μηπως ειναι το πέτα τη μαμα απ το τρενο?
theobabis Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Exactly Περιμενα παντως να βρειτε ευκολα το strangers on a train και μεσω του "criss cross" να οδηγηθειτε σε αυτην aku, μετα απο ποσες ss ειπες θα ρισκαρεις;
vsls Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Το ειχα βρει απο την SS με το τραπεζακι... (στο ξενοδοχειο) Δεν ειμαι καλα
Akujin Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 καλά εγώ ήμουν πολύ μακριά. -την ταινία δεν την έχω δει. (πολύ μικρός έχω δει ίσως σκηνές σε κανα mega) στην αρχή κάτι μου θύμισε πάλι από what about bob (χεχε εμμονή) οπότε όλες οι άλλες μ' έστειλαν στο πηγάδι. (και μετά με τι να ρισκάρω? i had nothing!) και όπως ξέρεις δεν είμαι φαν του αλφρέδου... *αν κι εχω δει τ' ομολογώ, το strangers on a train, οπότε έπρεπε να την βρω τη 2η SS, αλλά είπαμε νοτ βερι φοντ οφ αλφρέδο, σορι. congrats miss Ceridwen! again...
vsls Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Claw οταν βρεθουμε στο τραινο εχουμε να κανουμε μια κουβεντα για καποιους ιεροσυλους εδω μεσα...
Akujin Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 it's so unholy being an al-fan and not finding the ss, as being a not al-fan at all.
theobabis Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Αφου πρωτα με δηλητηριασεις, ή μετα; Δε τρελαθηκα ακομη τοσο να μπω σε τραινο μαζι σου. Η φαντασια του hitchcock ωχρια μπροστα σε αυτα που θα μου κανεις Παντως το τραπεζακι ειναι απο το σπιτι της γυναικας του crystal Nα το δεις aku, η ramsey δινει τα ρεστα της
vsls Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Πως ειχα την εντυπωση οτι ηταν ξενοδοχειο αυτο, στο οποιο εμενε η γυναικα του Billy με τον εραστη. Ισως μπερδεψα κατι στο σεναριο εχουν περασει κ κατι χρονια απο την τελευταια... Claw μπες στο τραινο... Για business θα ειναι η συναντηση... Αλλωστε εμεις δεν ειμαστε εντελως strangers.
Ceridwen Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 εύκολη ταινία. personal favourite. treat with care.
theobabis Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Ε ναι δικιο εχεις σε αυτο. Εξαλου πρεπει να κανονισουμε μια συναντηση να σου επιστρεψω μετα απο τοσο καιρο και το σκαλπ σου, τωρα που επιασαν και τα κρυα...
Akujin Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 good lord, bless thy google! όλα έτσι πας να τα βρεις ρε?
vsls Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Ελα εσυ κ θα δουμε τη ανταλλαγη θα γινει... Θα προτεινα το Orient Express... Google is Claw's Best Friend
theobabis Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 E αφου δεν την εχω δει την ταινια, τι να κανω βρε aku; Βρες αυτη που θα βαλω τωρα bill και το συζηταμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα