Moderators Gi0 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Moderators Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Τελευταιο guess γι αυτην την ταινια(..και παλι οχι δικο μου) Το"εχουν κοινα χαρακτηριστικα"μαλλον βοηθησε. Mediterraneo..?(ελπιζω να χεις ορεξη να βαλεις κ αλλα pics αν ειναι αυτη) P.s Μαλλον ειναι νωρις για τα παιδια ακομα
NoNuclearPower Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Ούτε Mediterraneo, αλλά και με αυτό παίζει το σκεπτικό κοινών χαρακτηριστικών (ελπίζω να μην πέσει κράξιμο από τους πιο γνώστες μετά άμα διαφωνούν). Εδώ το 1ο κοινό -σε σεμνή εκδοχή- : άμα ήταν πιο free τα πράγματα θα πέφταν πόζες απ'αυτή την ταινία που δεν είδες ούτε στο Mediterraneo (..λέμε τώρα)
NoNuclearPower Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Φτου σου ρε γμτ πάνω που ετοιμαζομουν να βάλω ΧΧΧ pic.. Καλά το ήξερα θα ξεπαστρεφτεί στο άψε-σβήσε. Εδώ μέσα ο Godard είναι ψωμοτύρι Επιβεβαίωση για το μέγιστο "Le Mepris" !!! (αν και περιττή, για το γμτ περισσότερο) : Neeext
theobabis Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Για πολλους εδω ο jean-luc ειναι οντως ψωμοτυρι. Tο οτι το βρηκε ομως ο aku σημαινει απλα οτι εβαλες πολυ ευκολα ss Tο κακομοιρο το κροκοδειλακι...
Akujin Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 δεν έχω πολύ χρόνο ούτε για καλό SS oύτε για να στην πω, τεσπα θα λείψω κανα 2-3 ώρες
theobabis Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Τι κριμα Για να τογαρουμε και με ενα ferri bueller
mandate Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Τι κριμα Για να τογαρουμε και με ενα ferri bueller ναι? για terminator_2 μου έκανε πιο πολύ
theobabis Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 ναι?για terminator_2 μου έκανε πιο πολύ Mη μου λες τετοια και δε θα ξερω που να κρυφτω... the_end, lol... τωρα αν σου πω οτι νομιζα οτι το ferri και το war games ηταν μια ταινια; Τον υπερυπολογιστη σκεφτηκα αλλα ημουν σιγουρος οτι ηταν στον ferri.... Δε παω καλα σημερα
Akujin Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 η μέρα της κρίσης σου μόλις ξεκίνησε mandate, συνεχίζεις...
mandate Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 αφεντικό claw δε το θελα , θα κάνω χαρακίρι
Akujin Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 NoNuclearPower, ξέχασα να σε συγχαρώ για την επιλογή του Contempt. (μήπως ήθελες να βάλεις μία τέτοια σκηνή? ή μία τέτοια ? -να μην ντρέπεσαι άλλη φορά!)
mandate Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 ναι συνεχίστε.ο σαμουήλ είναι πολύ καλός bliss συνεχίζεις, σόρυ για τη καθυστέρηση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα