NoNuclearPower Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 κοίτα, άμα θα έπαιζε ss από trainspotting, δε θα ήταν με ναρκωτικά (όσο ζόρικο κι αν είναι με τη συγκεκριμμένη ταινία..)
Moderators Gi0 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Moderators Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 ας τζογαρουμε με ενα from hell Εχω την εντυπωση πως δεν επαιζαν ενεσεις εκει Pulp fiction ισως?(..αν και μου ανελυσες την λογικη σου και μαλλον ουτε αυτη θα ναι)
NoNuclearPower Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 nope for both Pulp fiction ισως?(..αν και μου ανελυσες την λογικη σου και μαλλον ουτε αυτη θα ναι) δεν έχει να κάνει ότι πρέπει με το ζόρι να μπερδέψεις, απλώς δεν πάει να βάλεις μια κάργα χαρακτηριστική και να βρεθεί στο λεπτό. Η επόμενη εντούτοις είναι αρκετά χαρακτηριστική: (εύκολο, παρεμπιπτόντως)
Moderators Gi0 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Moderators Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 αυτο δε μου θυμιζει τπτ same here:mrgreen: Αν και με την πρωτη ματια μου φερε το εξπρες του μεσονυχτιου(δεν ξερω γιατι:roll:)
theobabis Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Η επομενη σκεψη θα ηταν κατι σε hannibal αλλα με ολες αυτες τις ταινιες που εχουν βγει δε τα παω καλα
NoNuclearPower Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Την ταινία την είδαν και οι πέτρες, εννοείται θα το ξέρεις. Πάντως δεν είναι παραπλανητική η snapshot. Εχω την εντυπωση πως δεν επαιζαν ενεσεις εκει Μάλλον δε θα έπαιζαν λόγω εποχής, αλλιώς ο Depp μόνο κόκα δε σνίφαρε σε όλο το έργο (για το From Hell λεω). ps: ξέχασα να πω για το Texas Chainsaw massacre που έπαιξε πιο πριν ότι προσωπικά και εγώ το θεωρώ απο τις τρομακτικότερες ταινίες που γυριστηκαν ποτέ, πέραν του όλου cult πακέτου. ΚΟ-ΡΥ-ΦΗ!!! (αμαρτία εξομολογουμενη : και το sequel μου άρεσε κι ας έφαγα κράξιμο όπου το είπα) edit: με την πρωτη ματια μου φερε το εξπρες του μεσονυχτιου(δεν ξερω γιατι:roll:) MEΣΑ!!! Σωστός!! (always trust your first thought) H κορυφαιότερη ταινία του Alan Parker
Moderators Gi0 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Moderators Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Ατιμη κοκα κολα!Εχεις περασει στο υποσυνειδητο μου..!:mrgreen: Ας βαλει οποιος θελει και ειναι ξυπνιος παιδες!
theobabis Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 very nice Gio Θα εβαζα αλλα δε με βλεπω να αντεχω για πολυ ακομη..
Moderators Gi0 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Moderators Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Καλημερες λοιπον και Ας βαλει οποιος θελει.. γιατι και γω δεν αντεχω αλλο
NoNuclearPower Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 για να ξαναpostάρουμε μια και έχουμε πρόχειρες snapshots Την πετυχα στα dvds μου και είπα να κάτσω να την "επαναπροσεγγίσω" μετα από 7 χρόνια, και επι τη ευκαρία έβγαλα και 2-3 ss να βρίσκονται, αλλά αφού δεν έβαλε κανένας ακόμα, here you go :
Moderators Gi0 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Moderators Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Να μαστε παλι,τετοια ωρα! Δεν εχω ιδεα ποια ειναι,αλλα ενας φιλος μου λεει malena(..να τον βρισω?)
NoNuclearPower Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Xexexee δεν είναι η Malena, αλλά έχουν 1-2 βασικά κοινα χαρακτηριστικα.. Κάτσε να το δουν και οι υπόλοιποι και σίγουρα θα βρεθεί νωρίς νωρίς
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα