Akujin Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 δεν το έχω δει ακόμη αλλά τις προάλλες είδα το άψοξο waking life και τώρα μου ανοιξατε την όρεξη πάλι για linklater!
Pablo_Hasan Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 τι σου αρεσε στο walking life; εγω το βρηκα πολυ βαρετο...
Akujin Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 κοίτα είναι πολύ ωραία ταινία για thinker enthusiasts. ομολογώ όμως ότι πολύ εύκολα μπορεί να φανει ανούσια και βαρετή ταινία. είναι ίσως λεπτή η γραμμή.
Sadead Neth Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Ας βάλει κάποιος άλλος ταινία ή βάζω εγώ αργότερα
theobabis Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Ειμαι ο μονος που τον στελνει αλλου το link ; Απο αυτο που βλεπω παντως, ας τζογαρω με ενα gladiator edit Sadead, εχω το ιδιο προβλημα και με την δευτερη
Sadead Neth Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Είναι το gladiator αλλά εμένα μου τις εμφανίζει κανονικά. Δεν λειτουργούσε το imageshack τώρα και τις έβαλα σε ένα άλλο site στην τύχη...
theobabis Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 lol... ημουν ετοιμος να παρω πισω το gladiator με τη δευτερη φωτο, γιατι σε αυτο το μεγεθος οι χαρακτηρες φαινοντουσαν σαν παιδια Τα αγαλματιδια δεν ειναι; Παω να δω μπαλιτσα... οποιος θελει βαζει
theobabis Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Παραξενο, περιμενα να το εχετε βρει μεχρι τωρα
Ceridwen Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Αυτός ο χαριτωμένος φασίστας είναι ο Σερζί Λόπεζ. Ο λαβύρινθος του Πάνα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα