the_end Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 lol:) σπάω το κεφάλι μου να δω απο πού θυμάμαι τον sanders(αν και μάλλον κατέληξα στο village of the damned). ps:όποιος θέλει βάζει
the_end Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 μπορεί να πω βλακεία αλλά μου θύμισε 6η αίσθηση
..MementoMori.. Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 μπορεί να πω βλακεία αλλά μου θύμισε 6η αίσθηση na kaeis stin kolasi kai epipleon den sou dinw pisw ta dvd sou... btw einai i 6i aisthisi....
the_end Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 pwned dattebayo:p:p:p ξαναβάλε αν έχεις εύκαιρη
the_end Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 χμμμ, δεν έχω ιδέα. και λογικά δεν το'χω δει κιόλας.
..MementoMori.. Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 an den to exeis dei desto asap. tha to afisw mipws to vrei kanas allos alliws neo ss aurio kapoia stigmi.. p.s. PES MOU SE XALASE???
the_end Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 έφαγα τρελό pwning απ'τον the_end και ξενέρωσα τη ζωή μου έλα ρε συ, μη στενοχωριέσαι, δεν τρέχει και τπτ, φίλοι είμαστε :mrgreen: [/spam]
..MementoMori.. Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 o memento είναι ο καλύτερος και μου στέλνει τις απαντήσεις για το παιχνίδι σε pm. Μόνος μου δεν έχω βρει καμία eprepe na vgei stin fora kapoia stigmi...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα