Sadead Neth Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Μάλλον δεν είσαι καιρό εδώ PrettyPolly αλλά δεν παίζουμε με τέτοιες ss εδώ ούτε τέτοια quote.
BLISS Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Loipon, epeidh de sas blepw drasthrious kai anhsuxw... h tainia exei (kai) amesh sxesh me polu gnwsto tragoudi, sugkrothmatos twn '80s... Akoma kai an den exete dei thn tainia, exete akousei sigoura to tragoudi, `h gia tous purangers... exete dei to videoclip sthn ekpomph Mousikorama. To ss einai apo to videoclip, kai einai autousia skhnh apo thn tainia. Keys: [Based On Novel+Female Frontal Nudity+Torture+Totalitarianism] _________________________________ εδιτ. - Poios paizei me to thlecontrol? E?
PrettyPolly Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Μάλλον δεν είσαι καιρό εδώ PrettyPolly αλλά δεν παίζουμε με τέτοιες ss εδώ ούτε τέτοια quote. Apocalypse Now και Sal?: Le giorno 120 di sodomo.
the_end Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 ναι,τα καταλάβαμε. δε βοηθάς με την ταινία του bliss?
Cristina Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Hint: Einai o prwtagwnisths se nearh hlikia... Τυχαία περνούσα... Μου θύμησε το Devil's Backbone αυτή η σκηνή...
PrettyPolly Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Τυχαία περνούσα...Μου θύμησε το Devil's Backbone αυτή η σκηνή... 1ον: Κάδρο/πλάνο λέγεται 2ον: Ποιό ειναι το τηλέφωνο σου;
BLISS Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Μου θύμησε το Devil's Backbone αυτή η σκηνή... Dustuxws oxi.... Pantws me tosa hints+keywords pou edwsa, einai 8ema xronou pisteuw. Gia na doume...
the_end Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 το ψάξιμο είπε 1984 αν είναι σωστό όποιος θέλει βάζει
KaizerSoze Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 --kanw pws den milisa giati an apodeixtei oti ithela ola ayta gia na to brw tha ginoume romba---
BLISS Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 ontws einai to Nineteen Eighty-Four (1984) oso gia to v.clip einai auto: sunexiste...
..MementoMori.. Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 το ψάξιμο είπε 1984αν είναι σωστό όποιος θέλει βάζει xerw polu kala pws exeis arketes tainies euxaires opote papse na kaneis tin kota kai vale esu mia tainia
the_end Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 xerw polu kala pws exeis arketes tainies euxaires opote papse na kaneis tin kota kai vale esu mia tainia baaaka:mrgreen: βασικά έχω μπόλικες όντως, αλλά δε θέλω να κουλτουρέψει πάλι το θέμα και να παίζουμε 5 άτομα. οπότε προς το παρόν κάνω την κότα
..MementoMori.. Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 baaaka:mrgreen: βασικά έχω μπόλικες όντως, αλλά δε θέλω να κουλτουρέψει πάλι το θέμα και να παίζουμε 5 άτομα. οπότε προς το παρόν κάνω την κότα teme... nacarimastai...(malista) naruhodono...(katalava)
the_end Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 κρίμα. κανείς δε φιλοτιμήθηκε. ορίστε 2 snaps για να'χετε να παίζετε
the_end Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 για να δούμε, ακολουθούν πιο εύκολα snaps
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα