vsls Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Ο καλος μας φιλος Aku αποψε κοιμαται με τα ψαρια.... (Προσοχη τι ζητατε...) the_end καλυτερα να μη σου δωσω hint ε? Τι λες? Δεν ειναι καλυτερα (για σενα) μια ακομα SS?
the_end Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 ωραία. δεν έχω ιδέα. αν και το μυαλό μου για κάποιο ανεξήγητο λόγο πήγε στην "ωραία καβγατζού". ps:αν είναι απο ιταλία μεριά η ταινία πες το μου για να σταματήσω ν'ασχολούμαι
vsls Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Να το αφησεις εκει που πηγε κ να βαλεις την επομενη ταινια
the_end Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 χμμμ, δεν το περίμενα για να πω την αλήθεια there you go
Sadead Neth Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Δεν το περίμενα Edit: Δεν βάζω άλλη ss σήμερα γιατί περιμένω κάποιους να την βρουν.
theobabis Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 life of brian; ειμαι 99,999999 sure αλλα τετοια ωρα δε προλαβαινω να τσεκαρω. Αν ειναι βαζει οποιος θελει
the_end Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 δεν έχω ιδέα ποιο είναι αλλά postάρω για συμπαράσταση στον claw που'ναι ξύπνιος τέτοια ώρα
Akujin Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 κι εγώ είμαι ξύπνιος. tsa! έτσι όπως παίζουμε πια το παιχνίδι, να σου πω ότι και το 0,000001 που αφήνεις είναι ντροπή πάω να ξαπλάρω λοιπόν, the_end αν δεν ξαπλάρεις κι εσύ, βάλε κάτι να δούμε αύριο το μεσημέρι, τσίου
the_end Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 μπα κι εγώ για ύπνο είμαι, πού να βάζεις ταινίες τώρα... καληνύχτα σε όσους πάνε για ύπνο και καλημέρα σ'όσους ξεκινούν τη μέρα τους
vsls Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Εμεις που ξυπνησαμε δεν εχουμε ταινια τωρα?! Παιχνιδι σου λεει μετα...
theobabis Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Οριστε ανυπομονε (οπως καταλαβατε i'm 100% for brian now ) edited 9/2/07 μεταφερθηκε η φωτο απο τον server του insomnia στο path
theobabis Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 μπαααααααα ...έτσι όπως παίζουμε πια το παιχνίδι, να σου πω ότι και το 0,000001 που αφήνεις είναι ντροπή Τουλαχιστον εγω το βρηκα. Εσενα μηπως σου θυμιζει τιποτα η παρακατω σκηνη; Προσεξε τι θα απαντησεις... (για να μη μπερδευτει κανενας, αυτη η φωτο δεν ειναι μερος του παιχνιδιου ) edited 9/2/07 μεταφερθηκε η φωτο απο τον server του insomnia στο path
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα