Akujin Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 μήπως έδειχνε σε κανα elephant man στην αρχή τόσα ζώα? αλλιώς άρχισε να δείχνεις και ανθρώπους, γιατί όχι?
vsls Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Aku λες να φαμε κανα lynchαρισμα με τα σημερινα μας?
Akujin Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 ο claw το βρήκε, αυτό είναι τώρα που το βρήκε, μένω άναυδος! κάτι βρωμάει
theobabis Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 To αφησα λιγο, μπας και γλιτωναν το ρεζιλι, αλλα τελικα αποφασισα οτι δε τους αξιζε.... Που να εβλεπα και b&w Aku να σε πεταξω στο πιγαδι να κρατησεις συντροφια στον bill;
Akujin Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 να με πετάξεις αλλά κι από εκεί κάτω κάτι θα μυρίζει ακόμα
theobabis Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δε σου λεω πως το βρηκα, γιατι θα φριξεις. Παω να παιξω κανα τζοκερ Οποιος θελει ας βαλει, εχω βαλει πολλες για μια μερα
vsls Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Aku ελα για παρεα! Να μην ειμαι εντελως μονος! Claw ριξε μας κ εμας τπτ απο τα κερδη! ΕΔΙΤ Κανενας καλος κυριος cracker δε θα περασει αυτη τη βδομαδα απο τα μερη μας?!....
theobabis Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Καλα που μου το θυμισες να κανω μερικα print screen Ποπο παιδες, ακομη δεν εχω συνελθει... Γελαω σα χαζοχαρουμενο απο τον ιβαν...
vsls Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Υπουλος... Μειναμε ξεκρεμαστοι χωρις ταινια... Λεω να παμε σε αλλα θεματα να βρουμε υποψηφιους!
Akujin Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 elephant... (είχα βάλει ακριβώς την ίδια σκηνή κι εγώ πιο παλιά, είσαι άτυχος!) είδες σου έλεγα εγώ, βάλε ελέφαντα απ' την αρχή κι εσύ, τι το καθυστερείς...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα