the_end Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 ααααα ναι, η καταπακτή απ'το lost είναι! είμαι σίγουρος :Ρ
vsls Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Καλα εδω παιζουμε με SS του Claw δηλ ποσο πιο πατο να πιασουμε?
vsls Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Ivanovo Detstvo. Ε με τον Rublyov κοντα ημουν...
theobabis Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Βρε τον Ιβαν Καποιος αργησε και καποιοι τα καναν μανταρα ...
vsls Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 the_end Σειρα σου... Claw δεν ξερω σε τι αναφερεσαι...
theobabis Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 bill, μισο να σου πεταξω ενα σκοινι να ανεβεις το πηγαδι. ή μηπως θελεις να σε αφησω λιγο εκει μεσα να περασει η μπορα πρωτα;
Akujin Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 βλέπω δεν χρειάζεστε εμένα για να ρεζιλευτείτε, μια χαρά δουλειά κάνετε και μόνοι σας, χαίρομαι.
vsls Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 the_end A Night at the Circus? Aku εσυ εισαι πισω απο ολα αυτα ε? Στημενα ολα... Οσο για εσενα Claw... οτι κ να πω λιγο θα ειναι vsls vs All
Akujin Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 με τον Claw, αν συνεργαζόμουν ποτέ, θα ήταν για να παγιδέψω εκείνον ή εμένα τον ίδιο. σε καμία άλλη περίπτωση...
vsls Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δε ξερω αυτος ο πολεμος πολλα μπορει να φερει στις σχεσεις σου με τον Claw... Ουτε στο Apocalypto τετοιος χαμος... the_end δε μου λεει κατι το αιλουροειδες αυτη τη στιγμη
theobabis Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Στο apocalypto ηταν τυχεροι. Εχαναν μονο την καρδουλα τους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα