Akujin Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 The Big Lebowski συνεχίζει άλλος, το μισο-έσωσα
theobabis Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Με ολοκληρο το χαλι στη πρωτη φωτο, δεν ξερω αν το μισο-εσωσες
Akujin Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 είπε κοέν ο δι εντ, (πήγε το μυαλό μου στον dude) δν το σχολίασες, (έφυγε το μυαλό μου από εκεί), μπερδεύτηκα με τον μπομπ, (ξαναγύρισε). έλα, μισο-καλά είναι. συνεχίζει όποιος θέλει.... ΤΣΙΡΖ!
theobabis Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 αντε να συμβιβαστουμε στο "μισο-ρεζιλε"
Akujin Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 καλά θα σε μισο-φτιάξω εσένα πιο μετά, αντε γεια, άργησα με τους κοέν σου όλη μέρα σήμερα... bye
the_end Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 είπε κοέν ο δι εντ, (πήγε το μυαλό μου στον dude)δν το σχολίασες, (έφυγε το μυαλό μου από εκεί), συνεχίζει όποιος θέλει.... ΤΣΙΡΖ! είναι σαφές οτι με αποφεύγει. φτου σου ρε claw!φτου σου
theobabis Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Φτου μου, που δε σου εδωσα κανεναν ασχετο σκηνοθετη και σε λυπηθηκα; Προσεξε γιατι τα ψωμακια σου τελειωνουν
vsls Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Καλα ποτε πηρε φωτια το θεμα? Δεν ξαναπαω για μεσημεριανο
theobabis Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 αντε ας παμε και σε ενα b&w hint: σκηνοθετουν οι coen edited 9/2/07 μεταφερθηκε η φωτο απο τον server του insomnia στο path
vsls Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Η φωτο σε μενα δε φαινεται δε ξερω γιατι... οποτε θα πω The Man Who Wasn't There...
theobabis Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 και μενα μου εκανε κατι παραξενα πριν που τη ποσταρα, τωρα ομως μου φαινεται οκ... Καμια επιβεβαιωση;
vsls Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Μαλλον θα παιζουμε το παιχνιδι "Βρες την ταινια χωρις SS" μιας κ το επιπεδο εχει ανεβει πολυ! ΕΔΙΤ Παντως με FireFox κ με Opera δεν δειχνει τπτ αρα κατι αλλο παιζει...
theobabis Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 την ανεβασα στο insomnia, μεχρι να ξεμπλοκαρει το path... τωρα πρεπει να τη βλεπετε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα