Akujin Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 ευτυχώς το έσωσα το ρεζίλι όσο μπορούσα, πάλι καλά
Akujin Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 πάρτε κάτι κι από μένα... κατά τις 9 θα είμαι πάλι σπίτι, σόρι.
theobabis Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 gmt τα edit μας κραταμε τη δικια σου, τη δικια μου την εκανα unload EDIT Mπορεις να με φωναζεις οτι θελεις, αρκει να μη βρισκεις τις ταινιες μου
Akujin Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 χαχαχα! οκει παίζουμε με την δικιά μου, θα κάνω edit. (σου χρωστάω μία)
theobabis Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 ΕΛΕΟΣ με ολα αυτα τα edit απανταω σε φαντασματα...
Akujin Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 όκει big brother! chill, κι όσο γι' αυτό: "Mπορεις να με φωναζεις οτι θελεις, αρκει να μη βρισκεις τις ταινιες μου", ...and vice versa... tiny irrelevant edit: ακόμα να τιμήσεις το "σκηνοθέτες/χώρα''? (αν+ξέρω ότι δεν τις πας τις λίστες)
theobabis Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Καθε αλλο, τις λιστες τις συμπαθω, τις λιστες της ντροπης αντιπαθω...
Akujin Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 δεν θέλω να σας πολυβασανίσω, μιας και θα είμαι αραιά στο pc:
theobabis Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Ειμαι σιγουρος οτι αυτες τις φωτο τις εχω ξαναδει... ... ... ... α ναι, θυμηθηκα, τις ειχα ξαναδει πριν δεκα λεπτα Κανα hint παιζει;
Akujin Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 δεν είναι το κάρμεν. αλλά η ταινία βασίζεται σ' έναν γυναικείο χαρακτήρα κι όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ένας στην ταινία: η γυναίκα δεν διαφέρει και πολύ από ένα σακί με κοπριά! - ο σκηνοθέτης είναι πολύ popular στο ινσόμνια+παντού - επίσης η 2η φωτο είναι από το φινάλε της ταινίας.
Akujin Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 λοιπόν είστε τυχεροί επειδή θα φύγω και γλιτώνετε και ρεζίλια και όλα: ο σκηνοθέτης χρησιμοποίησε 2 γυναίκες ηθοποιούς για 1 ρόλο! όποιος είναι σίγουρος, συνεχίζει, σόρι για το σπάσιμο... cheers
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα