theobabis Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 μου περασε λιγο απο το μυαλο οτι μπορει να ηταν, αλλα το απερριψα γιατι δεν ειδα νεο ss
vsls Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Εχω κρατησει SS απο το προηγουμενο σου post κ το ποσο εχεις εκτεθει σταν κοσμο... Θα το κραταω για να σε εκβιαζω οποτε ασε τα ερορ! Σου θυμιζει κ αυτο Woody?
the_end Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 η 1η φωτο μου'κανε κάτι σε godard. η 2η δε μου λέει κάτι. ps: έχει χοντρύνει το παιχνίδι:-P
theobabis Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Και μετα αποκαλειτε εμενα υπουλο.... Σιγα μην με εκβιασεις με το προηγουμενο ss. Ελπιζω να συνειδητοποιεις οτι τo μονο που πετυχαινεις με ολα αυτα ειναι οτι σπερνεις ανεμους... Aυτο οντως καθε αλλο παρα woody μου θυμιζει
vsls Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 the_end κ ακομα ειμαστε στην αρχη! οσο για τον υπουλο Claw... οτι κ να πει κανεις!
vsls Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Aku το ξερεις καλα αυτο το θεμα... *Στο ρεζιλι αναφερομαι
Akujin Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 μιας και μιλάμε για ρεζίλι λοιπόν, θέλω να ξέρω αν στο συγκεκριμένο με παίρνει η μπάλα κι εμένα (και πόσο), για να λάβω τα μέτρα μου. κάπου έχει πάει το μυαλό μου αλλά μάλλον θα χρειαστώ και καμιά φάτσα, ή έστω μια πλάτη.
vsls Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Μ'αρεσει να σε βλεπω ετσι! Claw mode on Μουαχαχαχα Επειδη ειμαι καλος θα σου κανω τη χαρη αλλα οχι κ ολοκληρη πλατη... Με ριχνεις κ δε βγαινω κ εγω στο κοστος τα δινω μη νομιζεις Αν θες να γραψεις αυτο που ηρθε στο μυαλο σου κ δε θελεις να ρεζιλευτεις στο forum στειλε VSLS κενο το ονομα της ταινιας κ το nick σου στο 2046* *χρεωση αναλογα με το ποσο ασχετη ηταν η απαντηση σου!
Akujin Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 αν στ' αποκαλυπτήρια μας παίρνει όλους η μπάλα, we all go down together! προς το παρόν, δηλώνω ότι μου περάσανε διάφορα από το μυαλό, η 2η φωτο δεν μου λέει τίποτα. Η 3η πάλι δεν μου λέει πολλά, οπότε υποψιάζομαι ότι δεν την έχω δει ή ότι έχω κενά μνήμης, αλλά η 4η μου έκανε λίγο γι' αντονιόνι (αν κι έχω δει λίγα πράγματα) πόρισμα: δεν είμαι σε καλό δρόμο αλλά τζογάρω με αντονιόνι. κάτι ιταλικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα