mindtrapper Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Σωστά. Εύκολη όπως είπα. Pablo_Hasan συνεχίζεις...
vsls Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δε μου λεει κατι... Μαλλον δεν την εχω δει..
the_end Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 edit: αν κάποιος δε βλέπει τη φωτό να μου το πει να την ανεβάσω και αλλού.
vsls Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Εχασα το Festen?!?!?!?!?!?!?.... Τη 2η σκηνη δε ξερω γιατι δε τη θυμωμουν αλλα η τριτη για ταινια του 60 δειχνει αλλα ειναι ευκολο αν θυμασαι το σπιτι... Pablro μηπως πειραξες την ταινια? the_end οι SS δεν εχουν προβλημα εγω μαλλον εχω που δε ξερω απο που ειναι... Μου χει κανει voodoo ο Claw
Akujin Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 λόγω της κοστουμιάς περισσότερο, σκέφτηκα για festen, το οποίο δεν έχω δει αλλά είπα οκει άστο, longshot, άλλωστε δεν το πρόλαβα, ο the_end ήταν fast gun, και ο Μπιλ έλεγε ότι δεν το έχει δει, οπότε το απέκλεισα. τελικό αποτέλεσμα: μία χαμένη ευκαιρία για μένα, ένα ρεζίλι για τον Μπιλ. τα κακά νέα είναι ότι ο the_end μπορεί να ετοιμάζει νέο ρεζίλι γι' αρκετούς. να δούμε ποιος θα ξελασπώσει πάλι...
Akujin Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 εσύ έχεις αρχίσει να φοβάσαι και την σκιά σου στο παιχνίδι ε? εύγε, είσαι σοφό παιδί και καλά κάνεις... μου-χαχα, μου-μου χα χα-χα (μαμ-ρα mode oφ) σοβαρά τώρα, τι είναι ύποπτο ακριβώς?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα