Akujin Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 όχι, το πάθημα μου έγινε μάθημα: είμαι σίγουρος ότι είναι το στάλκερ. αν κάνω λάθος να σηκωθεί ο αντρίκος να με χαστουκίσει με ένα μαντήλι.
Akujin Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 σοβαρά τώρα τον καθρέφτη τον είχα βρει μη με ζαλίζετε άλλο η πλεκτάνη ήταν πολύ δόλια. οπότε πατήστε με κάπου αλλού. peace άντε ξάδερφε, βάλε κάτι...
vsls Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Οικογενειακη Πλεκτανη... Μηπως περιμενεις πρωτα το pm με την απαντηση απο τον ξαδερφο πριν βαλει ταινια?! Το "βάλε κάτι..." για συνθηματικο το κοβω...
Akujin Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 ναι, ναι και μετά ξέρεις τι θα κάνω ε? θα πετάξω την ατάκα: http://www.insomnia.gr/vb3/showpost.php?p=1455852&postcount=10750 ίσως να προδίδεις λίγο το ''φύλλο'' σου, boomerang να το πω αλλιώς, μήπως λοιπόν με την πάντοτε αξιαγάπητη Ceridwen, είχε πέσει msn-συννενόηση για το τι θα μπει? λέμε τώρα... μπορεί να είμαι και miles off και απλά να μπλόφαρες ότι την ήξερες
theobabis Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Καιρος μαλλον ειναι να το παραδεχτω. Εγω ειμαι αυτος που στελνει με pm τους τιτλους των ταινιων που βαζω, στον bill. Oπως θα εχετε παρατηρησει ομως ηδη, ακομη και αυτο δε του ειναι αρκετο... Αρχιζω να αναρωτιεμαι μηπως καποιοι εδω εχετε επιλεκτικη μνημη... Φιλικη συμβουλη. Πρωτα καθηστε αναπαυτικα και μετα συνεχειστε το διαβασμα Ταδε εφη aku:έβαλες 1 ss, και είπα ότι μάλλον είναι η 7η σφραγίδα I have to admit that you are fast, however not fast enough Προλαβα και ειδα το ποστ σου πρωτου προσθεσεις την 7η σφραγίδα. Ή μηπως προλαβες ηδη και το ξεχασες το συγκεκριμενο edit; Ποπο... αυτο μου θυμιζει το δικο μου ρεζιλικι με τον bergman... Το "continue" το προσθεσα μετα γιατι δεν ημουν σιγουρος, μετα απο ολα αυτα που εχουν δει τα ματακια σου, οτι καταλαβες οτι το βρηκες Παμε παρακατω Ταδε εφη konnak προσφατα:Allen και L.A. Confidential είχαν ήδη βρεθεί όταν τα είδα. Ταδε εφη konnak a long time ago για το manhattan in a forum far far away:Σόρρυ αλλά π.χ. το Manhattan σκεφτόμουν ότι είναι ντροπή που δεν το βρήκα με το παιδί και την κολοκύθα. Ταδε εφη konnak still a long time ago για το L.A. Confidential in a forum far far away:Στάνταρ την έχω δει και στάνταρ μου άρεσε πολύ... Οπότε επίσημα δεν έχω ιδέα ποια είναι και οι φωτο δεν μου θυμίζουν κάτι, για να μην του δώσω την ευχαρίστηση... Ταδε εφη konnak a longer time ago για το L.A. Confidential in a forum much further from far far away:Δεν με νοιάζει αν θα γίνω ρεζίλι...Πορφυρά Ποτάμια; Ταδε εφη konnak σε στιγμες ευφοριας σε εκεινο το μακρινο forum που λεγαμε... Χαίρομαι πάντως που δίνεις πάλι στοιχεία ρεβανσισμού στο παιχνιδάκι :twisted: Ημουν σιγουρος για αυτο
Akujin Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 δε νομίζω να πείθεις, Claw. εγώ ρεζιλίκι μια φορά δεν το λέω να πω σωστό σκηνοθέτη και με edit δευτερολέπτων να λέω και την σωστή ταινία... με άλλα λόγια: are you gonna bark all day little doggy or are you gonna bite?
the_end Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 άκουσα για σκυλιά και είπα να συνεισφέρω. δε βλέπω όμως να προχωράει το παιχνιδάκι... ps:η φωτό είναι μμμμ...απ'το solaris!
theobabis Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Τυχερος εισαι aku που εχει σειρα ο caz Tωρα σοβαρα, εκανες διπλο εντιτ βαζοντας πρωτα σκηνοθετη και μετα ταινια σε χρονο dt; Ή κατι αλλο παιχτηκε, γιατι οταν το ειδα δεν ειχε τπτ απο τα δυο. :-?
Akujin Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 εντάξει το είχα ξεσκίσει αυτές τις μέρες με τ' απανωτά edits όπως είχες προσέξει, sorry. στην συγκεκριμένη περίπτωση, με edits δευτερολέπτων ανέφερα και μπέργκμαν κ' 7η. λογικά δεν τα είδες άμεσα, και γι' αυτό είπες για ρεζίλεμα. οκ. εγώ θα λείψω για ώρες, κάνε μου μια χάρη,... τιμώρησε λίγο τον the_end cheers!
vsls Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 ναι, ναι και μετά ξέρεις τι θα κάνω ε?θα πετάξω την ατάκα: http://www.insomnia.gr/vb3/showpost.php?p=1455852&postcount=10750 ίσως να προδίδεις λίγο το ''φύλλο'' σου, boomerang να το πω αλλιώς, μήπως λοιπόν με την πάντοτε αξιαγάπητη Ceridwen, είχε πέσει msn-συννενόηση για το τι θα μπει? λέμε τώρα... μπορεί να είμαι και miles off και απλά να μπλόφαρες ότι την ήξερες Την ταινια την ειχα βρει απο το 1ο λεπτο αλλα προτιμησα να σας αφησω να εκτεθειτε παρα να σας σωσω οπως κανω συνηθως κ ετσι γλυτωνετε το ρεζιλικι... Για απιστους υπαρχουν κ πρακτικα κ ολα ειναι καταγεγραμμενα...
mindtrapper Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Ss εντός ολίγου. Sorry αλλά κοιμάμαι περίεργες ώρες ----------------------------------------------------- Πάμε. Λογικά πολύ εύκολη για να κυλάει...
Pablo_Hasan Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 καπως μου θυμιζει την πολη του θεου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα