Lucifer Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Περίεργο όμως γιατί ο καθεδρικος δεν μου λέει κάτι. Ε τι να κάνουμε που είναι. Λες να είχαν άδικο σκηνοθέτες κ παραγωγοί? Αναφορικά με την ταινία τώρα, μήπως είναι το Ολντμποη?
Ceridwen Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Σταμάτα να πετάγεσαι. Το έχουν βρει ήδη. Αι γουοντ του τεικ ε μομεντ, και να πω ότι η σκηνή στην οροφή στην Πράγα-Βερολίνο, είναι υπέροχη και ο Ρόμπερτ, σε ένα λεπτό και με μια φράση, αποδεικνύει το μέγεθος του ταλέντου του. Και λέει κάτι αδιάφορο - I did and listen to this... και εγώ το βάζω ξανά και ξανά. Τέλος παραληρήματος.
fireflies Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Σταμάτα να πετάγεσαι. Το έχουν βρει ήδη.Αι γουοντ του τεικ ε μομεντ, και να πω ότι η σκηνή στην οροφή στην Πράγα-Βερολίνο, είναι υπέροχη και ο Ρόμπερτ, σε ένα λεπτό και με μια φράση, αποδεικνύει το μέγεθος του ταλέντου του. Και λέει κάτι αδιάφορο - I did and listen to this... και εγώ το βάζω ξανά και ξανά. Τέλος παραληρήματος. Α ρε Ceridwen τι μου θύμισες τώρα.. I did and listen to this
Ceridwen Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Δεν λες τίποτα. Από τη στιγμή που έιδα το σσ του ολ δατ τζαζ, είμαι σε μια ααα,-τι-μου-θύμησες-τώρα! διάθεση.
KaizerSoze Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Rambo 3 Dedicated to the fighters of freedom in Afganistan (plaka kanw)
BLISS Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Dedicated to the fighters of freedom in Afganistan Den 3ereis poso konta eisai ! Apisteuto... Den einai rambo pantws....
BLISS Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Mipws to "The Beast of War" ? Fusika kai einai to The Beast of War ( 1988 )... allwste den uparxoun kai polles tainies me auto to 8ema. Thn epoxh pou oi kakoi sto Afganistan htan oi Soviet. Thn eblepa, 3ana proxtes, kai merikes wres meta eblepa to gnwsto RPG sta xeria tou euaggelatou... (...RPG, kaboom, tank!) Foberh tainia kai mousikh... greetings se olous tous ΣουΤουΡου ΤουΘου btw... 8)
bchris Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Ok twra eimai stin douleia, opote nea ss to apogeuma kata tis 19:00. An 8elei kaneis na balei kammia grigori mexri tote, be my guest
Akujin Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 bchris, φύγανε οι γιορτές αλλά εσύ εξακολουθείς να μας πειράζεις με αυτό το avatar, βλέπω πάμε μία γρηγορη λοιπόν:
bchris Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Ολο λεω κι εγω οτι πρεπει να το αλλαξω, αλλα ψιλοβαριεμαι... Ελπιζω να μην σας ενοχλει πολυ ;-) BTW: Κατι μου λεει η ss, αλλα δεν μπορω να το θυμηθω...
theobabis Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 To μονο που μου εχεται με αυτο το χρωμα ειναι το pink flamingos...
Akujin Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 μπορεί να πληγώνω τον σουπερμοδεράτορα μας τώρα αλλά μη μου θυμίζεις ανοησίες + = ? (απαντήστε με SS αν δύναται...)
mxpert Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Wild guess......αλλά μήπως είναι αυτό ??? http://us.imdb.com/title/tt0085276/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα