Akujin Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 no, it's not that ''all work and no play makes jack a dull boy'' thingie *PS: πάω νάνι, αύριο νέα SS, εκτός κι αν έχεις σωστότερη εκ''λαμψη'' πριν ξαναποστάρω! g-night!
the_end Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 μπα, χλωμό με κόβω. γυμνό γεύμα δεν είναι πάντως. καληνύχτα!
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 ναι, πρέπει να δω σίγουρα more Capra... Το It's a wonderful life, το κατατάσσω στις πολύ αγαπημενές μου (με την κυριολεκτική έννοια του "αγαπημένες") ταινίες. Τις πρώτες 5 φορές που το είδα, έκλαιγα κανονικότατα (όπως έκλαιγα 5 χρονών). Έτσι ομόγουστε; Δεν υποστηρίζω βέβαια πως θα σου αρέσει το ίδιο (προφανώς θα χτύπησε κάποια υποσυνείδητη ευαίσθητη χορδή η ταινία για μένα), αλλά δε μπορεί, θα σου αρέσει αρκετά. Εγώ πρέπει να δω το Mr. Smith Goes to Washington...
Akujin Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Bliss, congrats! BRAZIL it is... (θα δω λίαν συντόμως το ''it's a wonderful life'' και θα ποστάρω εντυπώσεις, cheerz!)
BLISS Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Oxi Oxi Sthn hmeromhnia omws epeses mesa! (na pai3eis proto!) [ Arxizw th boh8eia nwris, giati h tainia einai entelws antisumbatikh.... ]
BLISS Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Ro.Go.Pa.G. ? oute auth... 8a th xarakthriza akoma pio underground, apo ena skhno8eth to onoma tou opoiou einai pasignwsto. more hints... Einai trilogia -an kai mono mia kukloforhse-. Shot @ 16fps, me 16mm, silent, short.
BLISS Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Ta parapanw hints prodidoun to onoma tou skhno8eth (bash texnotropias). To last cap, to onoma ths tainias, pou einai kai to zhtoumeno.... Cap 2 (of2)
Sellers Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Το χειμερινό φώς (Nattvardsgästerna) του Bergman???
BLISS Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Το χειμερινό φώς (Nattvardsgästerna) του Bergman??? Oute... Allo ena hint, h eikona sto parapanw cap, exei ginei kai gigantio poster se toixo tou Whitney Museum of Art, ths N. Yorkhs (den 3erw an einai akoma). Kai mia prosfath fwto tou eikonizomenou sto proskhnio... [ Duskolo men, alla exw dwsei gh kai udwr... :roll: ]
Sellers Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Δεν είναι καν Μπέργκμαν??? Βασικά το imdb λέει ότι το Tystnaden βγήκε το 1963 και το Nattvardsgästerna το 62 αλλά εγώ τα ξέρω ανάποδα. Ούτε η Σιωπή είναι???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα