the_end Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 annie hall. κι έλεγα οτι κάτι μου θυμίζει ρε γμτ
KaizerSoze Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 TO ειδες Μητσο; Οχι,εσυ? Τι στον διαολο,εχει βαλει agents και το φυλανε?Μου φαινεται απιστευτο οτι ταινια πουχει παιξει σε τοσα φεστιβαλ δεν την εχει δει ο θειος ακομα
theobabis Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Οσο το εχεις δει και εσυ... Παντως αναρωτιεμαι μηπως ηταν προτιμοτερο να το εβλεπα σινεμα. Ισως να κανονιζαμε οι fans απο δω να πηγαιναμε παρεουλα Aρκει φυσικα να εβγαινε σε συντομο χρονικο διαστημα απο τη μερα που θα την εβλεπε και ο θειος, γιατι αλλιως απο υπομονη στερεψαμε
the_end Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 για πες... edit: πάρτε και τη δεύτερη φωτό(μην πάει χαμένη) γιατί φεύγω και ίσως αργήσει η επιβεβαίωση
crisadoum Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 παραχωρώ τη θέση μου σε όποιον το θελήσει..ας βάλει ο Αkujin που μυρίστηκε κορέα..
theobabis Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Ας προχωρησουμε λιγο. Το "play" πανω αριστερα, φυσικα δεν ειναι μερος της ταινιας
Akujin Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 μόλις ετοίμαζα SS να ποστάρω, χεχε. την έκανα upload και τσουπ, χτύπησες. στο παιχνίδι τώρα: πάλι με ζώα πας να μου/μας την φέρεις? τεσπα, δεν βγάζω άκρη, ας ρίξω ένα gilliam, μιας και μου ήρθε στο μυαλό λίγο las vegas για κάποιο λόγο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα