zenso Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 you said it! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ceridwen Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 άλλη μια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sniper_206 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Ο Αντονι Χόπκινς είναι στη δεύτερη φωτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mxpert Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 ο μελαχρινός........??? πολύ αδύνατος μου κάνει για Χόπκινς... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ceridwen Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Όχι, δεν έχω καταλάβει ποιόν λέτε αλλά όχι. η ταινία είναι του 71, και φαίνεται ο πρωταγωνιστής. heartthrob της εποχής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zenso Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Μου φαίνεται πως είναι το McCabe & Mrs.Miller,και ο τύπος δεξιά είναι ο Warren Beatty.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ceridwen Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 έχεις απόλυτο δίκιο. ;-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zenso Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 χαιρομαι Πανε πολλα χρονια που εχω δει την ταινια,αλλα η γεφυρα ηταν αλησμονητη Για να δουμε.. http://img185.imageshack.us/img185/310/pdvd021at0.png Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 η πόλη του θεού; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vsls Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Γιατι εμενα μου κανει κατι σε Ασια μερια? Κινα? Κατι τετοιο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zenso Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Οχι.. Παντως η παραγωγη της ταινιας ειναι απο mexico/equador,του 2004.Και προσθετωντας την επομενη photo-οπου φαινεται και ο πρωταγωνιστης-νομιζω πως δινω πλεον πολλα http://img185.imageshack.us/img185/8295/pdvd036rb7.png Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Akujin Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 hotel rwanda ithela na pw alla mexico/equador les, opote paei peripato (den to exw dei pantws) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zenso Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Εβαλα μια οχι και τοσο "γνωστη",γιατι αλλες 2 που ειχα βαλει απαντηθηκαν μεσα σε 1 ωρα..Οποτε σκεφτηκα να κρατησει λιγο. Οποτε θελετε ομως τη δινω (για να μη κολλαει και το παιχνιδι..).Δε ξερω αν βοηθαει ιδιαιτερα,παντως η ταινια βραβευτηκε στα San Sebastian και Sundance festivals.Και χαρακτηριζεται ως crime/drama/thriller Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vsls Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Δεν το εχω δει αλλα βασει των hints... Crónicas! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zenso Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Ενταξει,με τοσα hints.. Σωστος vsls! Kαλη ταινια,αν και παιζει με τα νευρα σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα