Super Moderators paredwse Δημοσ. 21 Ιουλίου 2004 Super Moderators Δημοσ. 21 Ιουλίου 2004 Ναι, αυτή είναι... Γαμώτο, το έπαιζε η TV; Ούτε το'ξερα...
georgeadams Δημοσ. 21 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2004 Σοβαρά? Εγώ νόμιζα πως το έκανες επίτηδες, μιας και είχε συζητηθεί κι ο Gilliam μερικές σελίδες ποιό πίσω...
konnak Δημοσ. 21 Ιουλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2004 Λογικά πρέπει να βάλει ή ο theobabis ή ο georgeadams, αλλά άμα δεις ότι αργούν βάλε εσύ...
agiosall~ Δημοσ. 21 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2004 ελα georgeadams, βαλε εσυ γιατι ο theobabis ειναι offline
theobabis Δημοσ. 21 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2004 Σκυλε, μονο σε σενα μπορουσε να τυχει αυτο Για παμε: georgeadams, ευχομαι ολοψυχα αυτη να σου βγαλει τη πιστη p.s. ειμαι αορατος
konnak Δημοσ. 21 Ιουλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2004 The Passion of the Christ; (χωρίς να το 'χω δει) ΥΓ: αν και πολύ εύκολο μου φαίνεται για να 'ναι αυτό....
konnak Δημοσ. 21 Ιουλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2004 Last Temptation of the Christ; (πάλι χωρίς να το 'χω δει, ας είναι καλά το ΕΣΡ και η λογοκρισία τους...). Αν δεν είναι ούτε αυτό, το βουλώνω....
georgeadams Δημοσ. 21 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2004 "Monty Pythons' The Life Of Brian" μήπως? (αν και έχω πολύ καιρό να το δω) Edit: όχι, έβαλα μόλις τώρα το dvd και δεν είναι ο Brian... Δεν έχω δει καμιά άλλη ταινία με εσταυρωμένους, οπότε δεν ξέρω την απάντηση...
theobabis Δημοσ. 21 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2004 Δεν έχω δει καμιά άλλη ταινία με εσταυρωμένους, οπότε δεν ξέρω την απάντηση... Mεγαλη μπουκια φαε...
konnak Δημοσ. 21 Ιουλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2004 Mεγαλη μπουκια φαε... Είπα ότι δεν ξαναμιλάω, αλλά κάποιος να πει τον Ιησού από τη Ναζαρέτ (αν και δεν είναι ταινία), και αν δεν είναι ούτε αυτό μπείτε όλοι IMDB και γράψτε μία μία τις ταινίες με search string "Christ", να προχωρήσουμε παρακάτω... Αν είναι ο Ιησούς ο Ναζωραίος, δεν μπορώ να πάρω credit γιατί είπα ότι το βουλώνω... ΥΓ: αν και τώρα που το βλέπω ούτε αυτό πρέπει να 'ναι....
thx_25e Δημοσ. 21 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2004 Η' δώσε κανά hint ή ας το πάρει το ποτάμι, να συνεχίσουμε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα