vsls Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Καλα ποτε περασαν Haneke κ Bresson?! Aku να περασω απο το σπιτι σου να παρω 2 αυγα που δεν εχω? P.S. Pablo να κανουμε μια συγχωνευση τα posts μας για να φαμε τη 2η θεση απο τον Akuτονομαστο?
Pablo_Hasan Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 kamia sugxwneush stis tainies mas ama kanoume, ton fagame
Akujin Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 περίμενα να σας προλάβει η μις Ceridwen, ρε μαντράχαλοι! τέσπα, τσίλα, σου ξαναπαραχωρώ την σειρά μου: 3η και φαρμακερή. (επιτυχημένο το quote, lol) θα λείψω γι' αρκετη ωρα, αντε cheerz no2wannabies
vsls Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Αφου θα λειψεις ας βαλω κατι που λογικα θα το εβρισκες! Pablo οποτε θες καταστρωνουμε το σχεδιο...!
Ceridwen Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 αφού δεν ξέρω την ταινία, ας βγώ λίγο οφ τόπικ... akujin, θυμάσαι λοιπόν ότι μισώ τον Χάνεκε . Οι σχέσεις μας είχαν βελτιώθει πολύ με το Κασέ αλλά απ΄ότι διαβάζω, κάνει ριμέικ του funny games, στην Αμερική!!!!! Αν αυτό δεν είναι αρπαχτή... ;; Όποτε μούτρωσα, και τον μισώ πάλι. (όχι πως δεν θα τη δώ, can't help myself :-? it's stronger than me κτλ) κάτι ακόμα πιό άσχετο, χθες είδα το c.r.a.z.y., πολύ μου άρεσε, και είχε πολύ ωραία μουσική (+ το τραγουδι που έιναι αφιερωμένο στο avatar σου!)
vsls Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Μετα απο το ολιγον off topic post της Ceridwen ας περασουμε στο παιχνιδι μας
mxpert Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 αυτός στο βάθος πάντως είναι ο Ναπολέοντας...! (μα καλά ΈΓΧΡΩΜΟ ??? ---πάει χάλασες κι εσύ !)
sniper_206 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Παίζει και κανά hintάκι Μπιλ γιατί δεν βλέπω και ιδιαίτερη κίνηση...
vsls Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Ως hint να σας δωσω οτι ειναι βιογραφικη ταινια κ αναφερεται στη ζωη συγγενους γνωστου συγγραφεα! (Πολλα ειπα...)
mxpert Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 συγγενους γνωστου συγγραφεα! (Πολλα ειπα...) ε ? κάτι μου 'ρχεται... Ισπανού συγγραφέα ?
vsls Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Για την ιστορια ο ακριβης τιτλος ειναι L'Histoire d'Adèle H. αλλα επειδη θα συνεργαστουμε για την καταληψη του topic ας το θεωρησω σωστο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα