Akujin Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 He's Back he's baaaaaaaaaaack!Aku η 2η θεση σου δεν ειναι ΚΑΘΟΛΟΥ σιγουρη! (οσο για την ταινια αυτη ειναι... κ οταν την ειχα ξαναβαλει προ 6μηνου σχεδον, δεν την ειχες δει κ ησουν ολο υποσχεσεις... Ακοοοοομα? ) έχεις δίκιο, δεν είναι τόσο σίγουρη, μπορεί να γίνει και no1. (με όλο το σεβασμό Claw, βλέπεις τι με αναγκάζει να ξεστομίζω αυτός ο αtheobabo-φοβος!) Τσίλα, κοίτα, σου παραχωρώ την σειρά μου για να ηρεμήσεις, ως ένδειξη ευγένειας, αλλά και γιατί παραφέρεσαι και δεν θέλω να πατήσω το κουμπάκι στην καρέκλα μου. (nai nai, i nea karekla tou no2 exei kai koumpaki ehm, ''exodou'', apokleistika gia ton no3! nea patenta, poly evil) cheerzzz
vsls Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 Ακομα προσπαθω να ξεπερασω το σοκ της παρουσιας του Dr. Claw για ακομα μια φορα στο ταπεινο πλην τιμιο θεμα μας... Δεχομαι την προ(σ)κληση του Aku αλλα μιας κ εβαλα μολις πριν απο λιγο ας δωσω ευκαιρια στο λαο να παιξει ελευθερα! (Ειμαι μεγαλοψυχος το ξερω)
Sellers Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Στην δεύτερη εικόνα είναι η Juliette Lewis? Και κάτι άλλο επειδή νομιζω πως την έχω δει, στην πρώτη εικόνα ο τύπος περιμένει ναρκωτικά? (Αν ναι στείλε μου ένα pm και πες μου ποια είναι γιατί θα εκραγώ ως που να την βρούν)
mindtrapper Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Ε από αυτό το ss με τη Mia Kirshner πρώτη μούρη τι άλλο θα ήταν
Akujin Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 ποντάρω ότι κάποια κοπέλα του forum λογικά το έχει δει, καθώς κι άλλοι δύο μαντραχαλέοι πιθανότατα. για να δούμε... εύκολο το SS. όσοι άλλοι πιστοί, προσέλθετε
Pablo_Hasan Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 kati se "Le Temps du loup" mou 8umhzei...
Akujin Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 κάτι σε χάνεκε, ναι. είναι το funny games όμως. go on...
Pablo_Hasan Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 haha, akribws thn idia skhnh (paidi me karabina) exei kai sto le temps... ok, epomenh. Logika duskolh
Akujin Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 mouchette του τρισμεγιστου Bresson PS: με συγκινείς!
Pablo_Hasan Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 gmt, megalo risko oi klassikes tainies...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα