Akujin Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 θα καληνυχτίσω εγώ δεν το έχω call me on hint season cheers mate Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vsls Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Θα το αφησω να τρεξει κ αυριο hint κ SS μαζι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ceridwen Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 mr smith goes to washington Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vsls Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Τυπικα σωστο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Φτου... μόλις χθες βράδυ ήμουν στο δίλημμα Mr.Smith Goes To Washington ή The Libertine (καλά, καμία σχέση το κλίμα των δύο ταινιών, ξέρω, but that's me). Όπως καταλάβατε είδα τον Johnny. Αξιόλογο το Libertine by the way. Πρέπει να το δω και μια δεύτερη φορά για να το "ταξινομήσω" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ceridwen Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 here goes Αν θυμάμαι καλά, είχε ωραία μουσική το libertine. Άλλη μια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 αν και λαθος πρεπει να ειναι, πονταρω στο Sleepers Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Akujin Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 είμαι σχεδόν σίγουρος ότι το έχω δει, αλλά δεν μου έρχεται κάτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vsls Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 Τα ιδια λες κ για τις δικες μου ταινιες.. Για να μη θυμηθω αυτες που οντως τις εχεις δει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Akujin Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 back off no3! * btw, ρε σεις που χάθηκε ο no1? (aka theobabis or dr. claw) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindtrapper Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 back off no3! * btw, ρε σεις που χάθηκε ο no1? (aka theobabis or dr. claw) Δεν τα ρωτάμε τέτοια πράγματα σε αυτό το forum caz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theobabis Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 Να ακους τον ξαδελφο σου aku, ειδικα οταν μπορει οι χειροτεροι σου εφιαλτες να γινουν πραγματικοτητα... Sorry guys, i'll try to keep up Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ceridwen Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 εύκολο τώρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Akujin Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 It's All About Love? (δεν το έχω δει) @claw: man, i'm impressed. and happy. καλά είσαι? 4 μήνες έχεις να ποστάρεις, σε μνημονεύω και τσουπ. έπεσε σύρμα? ........ ή πάντα παρακολουθούσες από την πολυθρόνα σου σαν καλός εχμ κακός Claw? silent. invisible. vicious. always ready to hit when you least expect it. Just Claw. cheers mate, always a pleasure and a challenge Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vsls Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 He's Back he's baaaaaaaaaaack! Aku η 2η θεση σου δεν ειναι ΚΑΘΟΛΟΥ σιγουρη! (οσο για την ταινια αυτη ειναι... κ οταν την ειχα ξαναβαλει προ 6μηνου σχεδον, δεν την ειχες δει κ ησουν ολο υποσχεσεις... Ακοοοοομα? ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα