NoNuclearPower Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Όπα! Bingo!!!! Junior Member μεν, μάλλον διαβασμένος δε! Αυτό είναι (όχι ζόρικο τελικά) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zenso Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Γηράσκω αει διδασκόμενος! (και είθε ο Junior να γίνει Senior... ) Λοιπόν,σειρά μου..Σχετικά εύκολο-νομίζω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
the_end Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 coffee and cigarettes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Akujin Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 sorry pou sas kremasa, den exw internet gia liges meres twra.\cheers, carry on lads! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
the_end Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadead Neth Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Nosferatu του Herzog? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sniper_206 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Φρανκενσταιν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
the_end Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Sadead got it Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadead Neth Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 που 'σαι βρε Sadead? "Δουλειές", ε; Χμ χμ χμ... Ωραία ss Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vsls Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Κατι μου λεει... Κατι μου λεει... Made in UK? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zenso Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 santa sangre..? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NoNuclearPower Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 santa sangre..? έχει κάτι χρόνια που ψάχνω να βρω αυτή την ταινία για να τη δω. Την έβαλε η ΕΤ3 -αν δεν κάνω λάθος- πριν 4-5 χρόνια και είδα μόνο τη μιση. (offtopic: Ξέρει κανένας που μπορώ να τη βρω ; Tην πετύχατε να νοικιάζεται; ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Akujin Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 λίγες μέρες έλειψα και φέρατε το παιχνίδι κοντά στα γούστα μου πάλι, jarmusch, herzog, (δεν λέω τι, ασε να ρεζιλευτεί λίγο ακόμη ο τσίλας, χεχε), αναφορές στον jodorowsky, κόλαση το παιχνίδι! keep firing gentlemen... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadead Neth Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Καμία από τις 2 δεν είναι. Το Santa Sangre το είχα δει με δύο μέλη από το insomnia (από τα οποία το ένα ήταν το πρώτο που απάντησε στην ss, έχω να τον δω από τότε και μάλλον κατάλαβε ποια ταινία είναι . Υπάρχει σε dvd με ελληνικούς υπότιτλους από την Artfree. Το μόνο που βρήκα τώρα είναι αυτό. Manuel διαβάσματα, δουλειά και πολύ ύπνος είναι οι κύριοι λόγοι που με απομάκρυναν από την B&W team αλλά θα επανέλθω δριμύτερος μόλις τελειώσω τουλάχιστον από τα πρώτα. Vsls δεν ξέρω ποια είναι η ταινία "made in uk"? Μήπως "made in USA"? ΥΓ: και ο λόγος που έβαλα ss ήταν επειδή νόμιζα πως θα έλειπε και άλλο ο akujin. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα