Akujin Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2006 όχι. (δεν το έχω δει, καλό?) HINTS βόρεια ευρώπη 90s
vsls Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2006 Ελα τωρα... Breaking the Waves! Aku ειπαμε να το δυσκολεψουμε.... Βαζει οποιος θελει αλλιως εγω αργοτερα το βραδυ!
Panathachamp Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2006 όχι. (δεν το έχω δει, καλό?) ούτε εγώ το έχω δει , καλό θα 'ναι.
Akujin Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2006 Ελα τωρα... Breaking the Waves!Aku ειπαμε να το δυσκολεψουμε.... Βαζει οποιος θελει αλλιως εγω αργοτερα το βραδυ! okey then. σου υπόσχομαι ότι την επόμενη φορά θα σε παιδέψω αρκετά. cheers! περιμένουμε νέα πρόκληση
QSpec Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2006 Ορίστε λοιπόν, η ταινία με την οποία ξεκίνησε την καριέρα του ενας μεγάλος ανεξάρτητος σκηνοθέτης.
QSpec Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2006 Μια σχετικά πρόσφατη ταινία. Αν δεν διακρίνετε και πολλά λόγω του οτι είναι σκοτεινή πείτε μου να σας περιγράψω τι βλέπετε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα