Jaco Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 Κάτι μου λέει ότι με αυτό που θα ανεβάσει ο σκύλος θα κλειδωθεί το topic... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 Super Moderators Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 Παρακαλώ αναμείνατε στο ακουστικό σας. Εντός 15λεπτου θα'χετε φωτό. ΥΓ: Γιατί βρε Jaco, τέτοια εντύπωση έχω δώσει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LL_NEO Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 ΥΓ: Γιατί βρε Jaco, τέτοια εντύπωση έχω δώσει; Wink Ναι Α και dim μπερδεύτηκες βρε. Οι νυν παρέες μας δεν είναι έτσι. Οι πρώην παρέες ίσως. Αργήσαμε να το πάρουμε χαμπάρι αλλά ευτυχώς τώρα ξεκόψαμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dim_b Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 Δεν ξέρω γιά ποιές παρέες λες, αλλά μάλλον κάτι παραπάνω ξέρεις από εμένα. Δεν πρόλαβα να γνωρίσω όλες τις παρέες σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 Super Moderators Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 Λοιπόν, προβληματίστηκα πολύ για το τι ταινία θα βάλω. Είχα επιλογή μεταξύ πολύ δύσκολων (ο Ροζενκραντς κι ο Γκιλντενστερν μου'ρθαν στο μυαλό...) και λιγότερο δύσκολων αλλά πάντα απευθυνόμενων σε σινεφίλ κοινό. Αποφάσισα το δεύτερο και ορίστε σκηνή από μια παρεξηγημένη ταινία - σινεφίλ σίγουρα αλλά παρεξηγημένη παρ'όλα αυτά. Ιδού: Εγώ προσωπικά θεωρώ ότι είναι εύκολη και το screenshot χαρακτηριστικότατο. Περιμένω... ΥΓ: @ dim_b: Η Priscilla κυκλοφορεί σε δισκάκι προφανώς ε; R1 ή R2; Για δώσε στοιχεία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LL_NEO Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 Όχι. Μόνο αυτές που χρειάζονταν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dim_b Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 ΥΓ: @ dim_b:[/b'] Η Priscilla κυκλοφορεί σε δισκάκι προφανώς ε; R1 ή R2; Για δώσε στοιχεία. Αυτή την έκδοση έχω και είναι πολύ λιτή (ούτε Αγγλικούς υπότιτλους δεν έχει, όπως και οι περισσότεροι R1 τίτλοι της MGM). Δε νομίζω ότι κυκλοφορεί σε R2. Απ'ότι βλέπω, υπήρχε μιά πολύ καλή έκδοση σε R4, αλλά έχει καταργηθεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 Super Moderators Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 Όχι ρε γαμώτο, η R4 είναι όντως δυνατή! Κρίμα ρε γαμώτο... Σε R2 πάντως στο play.com δεν υπάρχει παρά μόνο το soundtrack. Με την ταινία μου τι θα γίνει; :evil: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thx_25e Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 Προφανώς δεν είμαστε και τόσο σινεφίλ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 Super Moderators Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 Δεν το πιστεύω αυτό αγαπητή thx_25e. Περιμένω ακόμα. Σε μια ώρα (ΑΝ δεν έχει βρεθεί) βάζω και 2ο screenshot. Μετά τα ξαναλέμε αργά το βράδυ γιατί θα απουσιάσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theobabis Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 Σε μια ώρα (ΑΝ δεν έχει βρεθεί) βάζω και 2ο screenshot. Ευτυχως που ειπες μια και οχι τρεις :P Μετά τα ξαναλέμε αργά το βράδυ γιατί θα απουσιάσω. Eμ, δε πρεπει να βρεις και το δρομο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LL_NEO Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 θα μυρίσει και θα τον βρει.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KaizerSoze Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 Nai,nai,katouraei ta dentrakia gia na shmadeuei tin perioxh tou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konnak Δημοσ. 19 Αυγούστου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2004 paredwse, που χάθηκες;!; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theobabis Δημοσ. 19 Αυγούστου 2004 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2004 Aν ηξερε που χαθηκε, πως θα ηταν χαμενος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα