Pablo_Hasan Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 bazw aurio, first thing in the morning kalhnuxta
Pablo_Hasan Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 sorry, ksaxasthka :oops: ok, gia na doume
Akujin Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 έχω δει το blood of a poet από cocteau. (αυτό δεν είναι?) ωραίος και πρωτοπόρος. συνεχίζουμε σε λίγο. πάω να φάω. εξαιρετική επιλογή pablo. έχουμε γίνει strictly filmschool εδω, χαχα! θα συνεχίσω με κάτι πιο ανάλαφρο for a change...
vsls Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Ελειψα 1 ωρα προλαβατε βαλατε κ το βρηκατε! Εχει ανεβει πολυ το επιπεδο μου φαινεται Aku μαλλον Film Academy (οπως λεμε Police Academy... τι υπεροχη 7λογια! ) Πρεπει να βρουμε ομως ποιοι θα ειναι οι καθηγητες κ ποιοι οι μαθητες!
Akujin Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 as promised ο πάμπλο ξυπνάει αργά, εγώ τρώω αργά
QSpec Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Πριν ηθελα να πω Dead Ringers αλλα δε μου κανε ο τυπος για Irons!Αλλα στον Cronenberg ημουν σωστος! Shivers! Διάολε! Χρόνια έψαχνα να βρω ποιά ήταν αυτή η ταινία που είχα δει μικρός και έπαθα την πλάκα μου. Thanks vsls και The_end!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα