vsls Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 Η ειρωνια ειναι οτι ημουν πριν να βαλω ειτε αυτο ειτε τον Eisenstein! Τα μεγαλα πνευματα... Ας βαλει οποιος θελει μη με κατηγορουν για καταχρηση!
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 Oh my god! They 're back! Βρε καλώς τους!
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 --δουβλε ποστ-- και μάλιστα χωρίς κανένα προφανή λόγο. Για όσους αναρωτιούνται, η αρχική γραφή είναι τα λεγόμενα ελληνγγλικά.
Akujin Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 λε-λε Μανώλη'μ, μπλακ εν γουάιτ τιμ, σαλούτς γιου ρε. βάλε και κάνα σναπσοτ να παίξουμ'. τσιρζζ τσιρζ τσίλα'μ, λάικ δι ολντ ντέιζζ. κιπ δεμ κόμινκ, τσιρζ ξανα
vsls Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 Επειδη δε βλεπω κανεναν να βαζει... Να σας απειλησω με το να βαλω εγω?!
vsls Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 Μισο τοτε να φερω τη συλλογη Ιρανικου κινηματογραφου εποχης προ Kiarostami...! Αν δε μπει τπτ πιο αργα ισως σας τιμησω!
vsls Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 Πολυ δυνατη σκηνη οποτε δυσκολα καποιος να εχει δει την ταινια κ να μη τη θυμαται... Καποιο hint?
the_end Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 mid 70's, τρόμου. πολύ γνωστός σκηνοθέτης. αυτό το πραγματάκι(δεν είναι κουράδα) δημιουργεί όρεξη για σεξ.
vsls Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Πριν ηθελα να πω Dead Ringers αλλα δε μου κανε ο τυπος για Irons! Αλλα στον Cronenberg ημουν σωστος! Shivers!
DIMITRISG Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 χωρίς πλάκα η εμφάνιση τέτοιων φωτογραφιών σοκάρουν. Εμενα η κορη μου 8 χρονων περναει πισω απο την καρεκλα μου και βλεπει . Δεν ειδε τη φωτο με τον τυπο που ριχνει κατι σαν αιμα στην γυναικα αλλα θα μπορουσε να το δει. Αν το topic βρες την ταινια ειναι ακαταλληλο χωρις την γονικη συννενεση να αναφερθει σαν επικεφαλιδα παρακαλω. Εγω δεν ξαναμπαινω στο topic. Ειδη απο καιρο εβλεπα σατανιστικες εικονες αλλα ελεγα οτι ενταξει θα ετυχε, αλλα βλεπω οτι ολο μαυρο παιζει. Εγω προσωπικα δεν ξαναμπαινω αλλα να μπει σαν επικεφαλιδα μια προειδοποιηση. Ευχαριστω Φιλικα Δημητρης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα