Ceridwen Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 μπορεί να μην ξέρω τον Cosmatos, αλλά ξέρω τον Παπατάκη. Ίδια κι όμοια; σε λίγο η υπέροχη ταινία...
vsls Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 I'm Back Mr. Aku...! Offtopic: Δε περιμενα να σας παρει τοση ωρα το Edipo Re του Pasolini... Πρεπει να βαλω ορισμενα πραγματα στη θεση τους! Οσο για την Miss Ceridwen δε θα πω τιποτα μεχρι να βρω την ταινια που θα βαλει!
NoNuclearPower Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 περιττή η επιβεβαίωση (για το cassandra crossing λέμε)..
Ceridwen Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 έχετε 5 λεπτά! τικ τοκ τικ τοκ... άλλη μια και ένα χιντ.... το όνομα του αλόγου, αντίθετα με το τι πιστεύουν μερικοί, είναι Παστός Βακαλάος.
vsls Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl?
Ceridwen Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 ε, ναι λοιπόν! (άκου pirates :roll: ) συνεχίζεις.
vsls Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Αν εχει καποιος κατι ετοιμο τωρα ας βαλει αλλιως σε καμια ωρα περιπου θα βαλω εγω (Κουλογλου Time)
Akujin Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 ποιος να τολμήσει να σου κλέψει την σειρά, ποιος να τολμήσει να σ' αφήσει να βάλεις; έχουμε δίλημμα
vsls Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 Αν ειστε αναποφασιστοι να βαλω εγω να σας βγαλω κ απο το διλημμα!
Akujin Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 hmmmmmm, δεν τα παω πολυ καλα με τα ζωα... τίποτα σε θείο ίνγκμαρ? θα περιμένω κι αλλη SS :|
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα