Akujin Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 δεν την έχω δει, αλλά μου φένεται ότι μήδεια έβαλες.
Akujin Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 oedipus rex? (πρέπει να τα δω αυτά τα 2) αν ναι, συνεχίζει όποιος θέλει. ζήτω το χοιροστάσιο!
the_end Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 oedipus rex?(πρέπει να τα δω αυτά τα 2) αν ναι, συνεχίζει όποιος θέλει. ζήτω το χοιροστάσιο! well done. ο οιδίποδας μου άρεσε. τη μήδεια δεν την έχω δει.
mxpert Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 άκυρο............................................
NoNuclearPower Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 ok, και μία για τους όχι τόσο πολύ μυημένους. (Βάλτε κανα πιο εύκολο ρε guys)
mxpert Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 κακή ποιότητα.... κάτι λίγο μεγαλύτερο ? ε, φανταστικέ ΝοΝuclearPower ???
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 πράγματι. Δε μπορώ να καταλάβω την εικόνα. Βάλε λίγο μεγαλύτερη.
NoNuclearPower Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 κακής ποιότητας είναι έτσι κι αλλιώς το dvd. (κ εγω που νόμιζα ότι αποθανάτισα την απόλυτη εικόνα) παλιά ταινία, όχι δύσκολη. είπα να μη βάλω κάτι κάργα χαρακτηριστικό. "][/url] (το "φανταστικός" πού πάει? Και οστά και σάρκα έχουμε, άρα είμαι υπαρκτός -και όχι ο Κάσπερ- ) υ.γ: άμα βάλω πιο μεγάλες εικόνες το βγάζει με link -δε ξέρω πως θα γίνει να βγει κατευθείαν- -οκ, εδώ μάλλον τα κατάφερα και βγήκε πιο μεγάλη-
DIMITRISG Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 για να αλλαξουμε λιγο ολο θανατους και διαβολους
DIMITRISG Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 :mrgreen::mrgreen: hahaha to tigraki egine giouvetsaki :mrgreen::mrgreen:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα