Επισκέπτης Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 πολύς godard τελευταίως... και δεν έχω αρχίσει να βλέπω κιόλας
the_end Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 edit: άκυρο, έχει ξαναμπεί η ταινία. ορίστε...
Akujin Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 πρέπει να το έχω δει αλλά τίτλο δεν θυμάμαι με τίποτα. αυτό που λέω είναι ταινία παραγωγής εμμ πριν κανα 5 χρόνια, κάπου εκεί. καλά είμαι ή οντως εβαλες παλια και θα πρεπει ν' αλλάξω ρου? κοίτα να δεις, το λέγανε αυτό που λέω, νομίζω δηλ., στο κατώφλι του διαβόλου? δεν θυμάμαι, τεσπα.
the_end Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 πρέπει να το έχω δει αλλά τίτλο δεν θυμάμαι με τίποτα.αυτό που λέω είναι ταινία παραγωγής εμμ πριν κανα 5 χρόνια, κάπου εκεί. καλά είμαι ή οντως εβαλες παλια και θα πρεπει ν' αλλάξω ρου? κοίτα να δεις, το λέγανε αυτό που λέω, νομίζω δηλ., στο κατώφλι του διαβόλου? δεν θυμάμαι, τεσπα. διάβολοι στο κατώφλι. εξαιρετική ταινία. και μ'έπιασε κι εντελώς απροετοίμαστο. your turn again.
Akujin Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 η ταινία είναι αριστούργημα. υπέροχη επιλογή, the_end, congrats! * υπομονή σε λίγο νέο SS (Manuel, τρέχα, είναι λίγο μεγάλη, μπορεί να σε ξενίσει στην αρχή, αλλά μέχρι το τέλος θα έχεις αποζημιωθεί πλουσιοπάροχα.) είχε βγει και στα ελληνικά βιντεοκλάμπ.
crisadoum Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 όντως, η ταινία είναι πάρα πολύ καλή και πολύ περίεργα δομημενη.. μπράβο the_end
the_end Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 όντως, η ταινία είναι πάρα πολύ καλή και πολύ περίεργα δομημενη..μπράβο the_end lol:mrgreen: η ταινία είναι αριστούργημα. υπέροχη επιλογή, the_end, congrats! thanks:-D
Akujin Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 όχι πάλι, συγκρατήθηκα! χιντ: ο σκηνοθέτης έκανε αυτή την ταινία στην 7η δεκαετία της ζωής του. αύριο το επόμενο SS, αν χρειαστεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα