Επισκέπτης Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 ναι η εκπληκτική επιστροφή είναι,ζήτω ο Zvyagintsev, ole μανιουέλ, κι ο ταρκόφσκι κάπου τώρα κρυμμένος χαμογελάει. Χεχε! Viva Tarkovsky! Viva Zvyagintsev! και είθε η νέα του ταινία να είναι επάξια της πρώτης του: http://www.intercinema.ru/en/detail.php?id=17 Κάπου διάβασα ότι ο ρώσικος τίτλος σημαίνει "το άρωμα της πέτρας". Μήπως είπε κανείς "!" ;
Pablo_Hasan Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 dustuxws... hint: h tainia einai polwnikh
BLISS Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Ma th moustaka tou Lech Walesa, den exw idea...
Akujin Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 ε τότε είναι αυτό όλο έλεγα περσι να βρω να δω κατι από Andrzej Wajda αλλά δεν έτυχε ποτέ so far
Akujin Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 respect για τις επιλογές σου Pablo. νέο SS αύριο ό,τι ώρα ξυπνήσω. g.n.
lalanis Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Λοιπόν παιδιά ψάχνω μια ταινία, ελληνική που την έπαιξε πρόσφατα η ΕΤ3. μου είπε ένας φίλος περιληπτικά κάποιες σκηνές και κόντεψα να λιποθυμήσω από τα γέλια.η ταινία πάντως δεν είναι κωμωδία, για ψιλοκουλτούρα μου ακούγεται. Είναι ένας τύπος λοιπόν που έχει πάρα πολλά λεφτά και για κάποιο λόγο διαλύεται η οικογένειά του και αυτός πάει στα μπουζούκια να εκτονωθεί. Στην αρή ζητάει να του πάνε ένα καφάσι ουίσκι, πίνει πίνει, και μετά ζητάει πιάτα. Σπάνε σπάνε, ώσπου δεν υπάρχουν άλλα στο μαγαζί. Στη συνέχεια ωρύεται και ζητάει να ξηλώσουν τα πλακάκια να τα σπάσει, μετά σπάνε κάτι νεροχύτες(...) και η ταινία τελειώνει με την ορχήστρα έξω από το μαγαζί να παίζει μουσική και αυτόν πάνω σε μπουλντόζα να το γκρεμίζει... Σας παρακαλώ δεν πρέπει να χαθεί τέτοιο διαμάντι(αν υπάρχει βέβαια)...
Akujin Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 sorry για την καθυστέρηση: δύσκολο το 1ο SS PS: lalanis, i have no idea man
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 sorry για την καθυστέρηση: Don't be so hard on yourself. Απλά άργησες να ξυπνήσεις Έχω την υποψία ότι κάτι μου λέει η ταινία. Θα περιμένω νέα ss. Για την ελληνική, επίσης δεν έχω ιδέα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα